Ontwerp je design tafelblad: bepaal zelf de vorm!

2 minuten
Like deze post!

Wij helpen jou graag met het ontwerpen van jouw droom tafelblad. In onze maatwerk configurator vind je een aantal standaard vormen, zoals een rechthoekig tafelblad, een rond tafelblad, een ovalen tafelblad en een vierkant tafelblad. Naast deze standaard vormen is er nog veel meer mogelijk! In dit blogartikel benoemen wij een aantal mogelijke tafelblad vormen en hoe je deze bij ons kunt bestellen.

Ga direct naar:

Bestel jouw unieke vorm via ons contactformulier

Staat jouw gewenste vorm niet in onze maatwerk configurator? Geen nood, grote kans dat wij deze alsnog kunnen realiseren. Is een ei-vormig tafelblad, een circlips, een paperclip of een ton-vormig tafelblad precies wat jij zoekt? Of misschien wel een andere vorm uit eigen fantasie? Stuur ons een duidelijke schets met de afmetingen van jouw vorm. Wij zullen vervolgens de mogelijkheden met je bespreken en hopelijk heb jij straks een unieke design tafel, welke voorheen nog onbereikbaar was!

Bekijk ook ons blog over bijzondere tafelbladen en welke formaten passen bij het aantal gasten.

Contactformulier

Uit welke materialen kan ik kiezen?

Wij bieden tafelbladen aan van kwalitatief hoogwaardig plaatmateriaal. Dit houdt in dat de tafelbladen super sterk zijn en jaren mee gaan. Op deze plaatmaterialen wordt een zogeheten toplaag aangebracht, deze toplaag bepaald de kleur/houtstructuur en uitstraling van jouw tafel. De toplagen die in ons assortiment aanwezig zijn:

  • FENIX NTM: Beschikt over zelfherstellende eigenschappen en is krasbestendig. Het materiaal beschikt over een super matte uitstraling en is niet gevoelig voor vlekken of vingerafdrukken.
  • Forbo Furniture Linoleum: De fijne afwerking voelt warm en comfortabel aan. Het materiaal heeft een mat oppervlakte, welke geen afdruk van vingers laat zien.
  • Duropal: Op zoek naar een tafelblad met een natuurlijk houtstructuur? Dan ga je voor Duropal! Doordat het materiaal beschikt over een harde melamine (kunststof) laag is het zeer slijt- en stootvast.
Laat je inspireren!

Unieke (tafelblad) randafwerking voor jouw designblad

Wanneer je zelf je tafelblad ontwerpt moet je de vrijheid hebben om uit verschillende mogelijkheden te kunnen kiezen qua randafwerking. Daarom hebben wij drie soorten randafwerkingen toegevoegd aan onze maatwerk configurator:

  • Verjongen rond: Verjongen rond is één van de populairste keuzes voor een randafwerking. Hij wordt gekenmerkt door zijn sjieke vorm en afloop. Kies voor een rand van Multiplex of een grijze, zwarte of witte lak.
  • Verjongen recht: Met verjongen recht kun je kiezen om de structuur van het multiplex terug te laten komen in de rand met een blanke lak: super stoer! Ook is er de keuze voor een zwarte, grijze en witte lak.
  • Recht: Ook bij de rechte randafwerking heb je de keuze voor een blanke, zwarte, grijze en witte lak. Mocht je de kleur of houtstructuur van het tafelblad door willen laten lopen over de rand, dan ga je voor een ABS band.

(Zie de afbeeldingen hieronder voor verduidelijking. Van links naar rechts (verjongen rond, verjongen recht, recht).

Ik wil advies via een digitale showroom afspraak

Vormen waar je verliefd op wordt!

Om je een impressie te geven van mogelijke vormen die nog niet te vinden zijn in onze webshop, zijn wij deze voor jou gaan vormgeven. Zit jouw ideale tafelblad vorm ertussen: stuur ons snel een mail met jouw aanvraag. Vergeet hierbij niet de toplaag, randafwerking, afmetingen en gewenste dikte (18 mm of 28 mm) te benoemen.

Scroll verder naar beneden om ook de vormen te zien die huidig in onze maatwerk configurator te bestellen zijn. 

Veel ontwerp plezier!

Offerte voor een afwijkende vorm aanvragen

Inspiratie vormen

Beschikbare vormen

Meer artikelen met dit label
>