Je bent hier: Op maat gemaakt tafelblad van Fenix NTM Nero Ingo in ronde vorm, door Bo

Op maat gemaakt tafelblad van Fenix NTM Nero Ingo in ronde vorm, door Bo

2 minuten
Like deze post!

Voor mijn nieuwe huis was ik op zoek naar een mooie tafel die echt een toevoeging ging zijn aan het ontwerp dat ik voor mijn huis had gemaakt. Veel tafels voldeden niet aan dit interieurplan of de tafel vielen net buiten mijn budget. Het mooist is natuurlijk als je je interieur in een keer compleet kan maken en met fijn gevoel thuis kan komen. Via OPMAATZAGEN.nl kwam ik uit op een STULPR tafelblad op maat. Ideaal, want zo kan je je eigen tafel ontwerpen en ook daadwerkelijk uitvoeren.

Ga direct naar:

Mat zwart tafelblad in ronde vorm

Vanaf het begin wist ik wat voor tafel ik wilde hebben: een mooi zwart blad welke verjongd (schuin) afloopt en moderne zwarte poten eronder. Ook was ik op slag verliefd op de afwerking Fenix NTM Nero, een duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking die in diverse kleuren beschikbaar is. Bij OPMAATZAGEN.nl hadden ze de afwerking die ik zocht en na het bestellen van het blad ben ik op zoek gegaan naar de ideale tafelpoot. Er is zoveel keus en dat maakt het niet makkelijker. Maar ik vond hem! Via Karwei vond ik de Folded Leg Sola en dat was precies het model wat zou gaan passen bij het verfijnde tafelblad.

Bekijk alle tafelvormen

Tips voor jouw ideale tafel!

Om jullie te voorzien van wat tips, heb ik dan ook mijn stappenplan hieronder uitgewerkt! Te beginnen bij het bepalen van je ideale tafel. Om te beginnen, hieronder wat tips om je ontwerp werkelijkheid te maken:

Welke kleur tafel past in het interieur?

Kijk goed naar de kleuren en materialen die je al in je interieur hebt. Mist er bijvoorbeeld wat warmte in je interieur, ga dan niet voor een matzwarte kleur maar juist voor een warme houtstructuur als eiken.

Welke stijl wil je graag neerzetten?

Scandinavisch, Industrieel of Bohemian? Bepaal welke stijl jouw interieur omschrijft. Zo kenmerkt het Scandinavische interieur zich aan minimalistische elementen, lichte kleuren en ronde vormen. Bij een industrieel interieur kan je juist weer gaan voor een robuuste rechthoek in een donkere kleur of houtstructuur.

Welke formaat kan ik kwijt?

Is de ruimte beperkt, ga dan voor een tafelblad in de vorm van een cirkel met een kleinere diameter. Doordat het blad geen hoeken heeft creëer je extra ruimte om de tafel heen. Ook een barblad in een rechthoekige vorm is een leuke optie voor kleinere ruimtes.

Winkelwagen inhoud

Let’s go! And design your own table

Inspiratie op doen

Stap 1: Bekijk de mogelijkheden via OPMAATZAGEN.nl. Mocht je het materiaal en de vormen eerst nog in het echt willen zien? Maak dan een afspraak in onze showroom, onze adviseurs helpen jouw graag met het ontwerpen van jouw droomtafel. Je kan via deze link een afspraak maken.

Bestellen 

Stap 2: Heb je de vorm bepaald en de kleur? Bestel je tafelblad en ga op zoek naar de ideale tafelpoot

Stap 3: Bepaal je tafelpoot. Weet je al welke kleur? Welke stijl? Google is je vriend om deze te vinden. Maar ook de adviseurs bij OPMAATZAGEN.nl kunnen je voorzien van wat informatie. Wanneer je je poot hebt gevonden, bestel hem gelijk! Zodra je tafelblad binnen is kun je direct aan de slag.

Monteren

Stap 4: Zet je tafel in elkaar. Natuurlijk hangt het af van welke poot je hebt gekozen. In mijn geval had ik 3 losse poten en moest ik het goed afmeten. Mijn tip: gebruik een meetlint. Deze is flexibel en kun je goed plaatsen tegen de poot aan. Met 3 losse poten is het belangrijk om zowel de maat tussen de poten hetzelfde te krijgen en ook de maat van elke poot los vanaf de rand van de tafel. Het is even puzzelen, maar door met een potlood het af te tekenen, kan het niet misgaan.

Stap 5: Enjoy! Je tafel staat en nu is het tijd om er van te genieten. Een mooie vaas of juist een paar kaarsen, dat maakt je tafel helemaal af.

Veel succes!

Interieurexpert Bo

Dit gave project is gerealiseerd door onze interieurstyliste Bo. Ook zo enthousiast over haar stijl en wil je advies op maat ontvangen van Bo? Dat kan door een vrijblijvende afspraak in te plannen op haar persoonlijke pagina!

Meer artikelen met dit label
>