Interieuradvies door IKBENMIES

Michelle de Graaf

IKBENMIES INTERIEUR

www.ikbenmies.nl/  Haarlem, Noord-Holland


Geef uw interieur de aandacht die het verdient, omdat u dat verdiend. Ik help u graag bij het maken van nieuwe keuzes. IKBENMIES Interieur kijkt naar een creatieve persoonlijke oplossing voor jou.


IKBENMIES Interieur helpt u met alle problemen omtrent interieur. Ik doe dit voor zowel particulier als zakelijk. U krijgt een adviespakket van A tot Z. Wanneer ik een woonruimte in loop zie ik alles voor me. IKBENMIES weet succesvol verschillende stijlen te combineren waar je in eerste instantie mogelijk helemaal niet aan zou hebben gedacht. Laat jezelf verrassen met mijn vindingrijkheid in het stijlen van uw interieur. 

Persoonlijk contact vind ik enorm belangrijk. Wat IKBENMIES uniek maakt is dat de feeling en de klik met de klant voorop staat. Daardoor kan ik mij volledig inleven in de klant, waardoor het uiteindelijke resultaat zijn eigen karakter krijgt.

Wil jij meer weten over wie ik ben, wat ik doe of mijn portfolio? Neem dan gerust contact met mij op of neem een kijkje op de website. Ik kijk er naar uit om ook jou op weg te helpen met alle vraagstukken omtrent interieur. 

Specialiteiten: Interieur ontwerp, interieurstyling, maatwerk meubels

Hoe werkt het?

Wij snappen als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om een meubel te ontwerpen. De aangesloten interieurspecialistes* adviseren niet alleen maatwerk meubels, maar kunnen ook meedenken qua styling. *Dit is een losse service en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Neem contact op met de desbetreffende interieurstylist/ontwerper en laat je adviseren over de voorwaarden.
Meer informatie

Stap 1

Stuur een berichtje naar jouw favoriete interieurstylist.

Stap 2

Maak kennis met en laat je inspireren door het interieuradvies.

Stap 3

Laat je informeren over een maatwerk meubel concept en vraag online een offerte aan.

Stap 4

Het pakket wordt volledig op maat geleverd incl. maatwerk handleiding. Zet deze gemakkelijk in elkaar.

Optionele mogelijkheden

De stylistes zijn bekend met alle details van een maatwerk vakkenkast. Waar je bij OPMAATZAGEN.nl zelf je vakkenkast kan configureren kunnen de aangesloten intereurstylistes de gehele transformatie van je woonruimte begeleiden of je hierin van advies voorzien. Stuur ze een berichtje en stem af wat ze voor jou kunnen betekenen!

Afspraak maken

Voer je gegevens in
Enkel advies nodig over onze maatwerk vakkenkasten?
Maak dan een afspraak met onze vakkenkast specialist Ivonne
>