• Home
Thuiswinkel Waarborg

Steigerhout nagedroogd online op maat bestellen

Steigerhout nagedroogd kopen? Dan kun je uitstekend terecht bij OPMAATZAGEN.nl. Bij ons kun je niet alleen hoogwaardig steigerhout nagedroogd bestellen, maar wij zorgen er ook voor dat het steigerhout al direct klaar is voor toepassing. Wij zorgen er namelijk voor dat het steigerhout op maat gezaagd wordt voor je. Je kunt het gewenste steigerhout nagedroogd bestellen via de website, waarbij je tijdens het bestelproces in kunt vullen welke afmetingen jij nodig hebt. Wij gaan voor je aan de slag, zodat jij je niet druk hoeft te maken over het op maat zagen van het steigerhout.

Steigerhout nagedroogd wordt steeds populairder

Steigerhout nagedroogd wint de laatste jaren enorm aan populariteit. Steeds meer mensen kiezen voor de stoere, robuuste en industriële uitstraling van steigerhout. Er wordt wel eens gedacht dat steigerhout standaard ‘oud hout’ is. Niets is minder waar. Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je steigerhout nagedroogd helemaal nieuw. Deze steigerhouten planken zijn vervaardigd uit vurenhout. Doordat het vurenhout ruw is ontstaat de stoere look van de steigerhouten planken.

Waar kun je steigerhout nagedroogd voor gebruiken?

Je kunt steigerhout nagedroogd gebruiken voor werkelijk de meest verschillende toepassingen. Meubels voor binnen worden tegenwoordig vaker gemaakt van steigerhout nagedroogd. Denk hierbij onder meer aan banken, kasten, bureaus en tafels. Wil je een complete wand een stoere en robuuste look geven? Dan kun je het steigerhout nagedroogd ook gebruiken als wandbekleding.

Steigerhout nagedroogd wordt van ruw vurenhout gemaakt

Steigerhouten planken die je kunt bestellen bij OPMAATZAGEN.nl zijn vervaardigd uit ruw vurenhout. Doordat de planken niet zijn geschaafd zien zij er robuust en stoer uit. Natuurlijk kun je de ruwheid zelf wel verminderen wanneer je dit wilt. Hiervoor kun je de steigerhout nagedroogd planken gewoon schuren en eventueel beitsen. De maatvoering kan per plank wat verschillen. Dit heeft ook te maken met het feit dat de steigerhout nagedroogd planken niet helemaal recht zijn. Hierdoor ontstaat uiteraard ook het natuurlijke effect van de steigerhouten planken. De breedte van de steigerhout nagedroogd planken varieert van 18 tot 20,3 centimeter en de dikte varieert van 2,8 tot 3,2 centimeter.

Wat is het voordeel van steigerhout nagedroogd?

Steigerhout is er in meerdere varianten, ook in onze shop. Zo kun je niet alleen kiezen voor steigerhout nagedroogd, maar onder meer ook voor steigerhout in de meest uiteenlopende kleuren. Daarnaast zijn er kleurvarianten die zowel in reguliere vorm als in nagedroogde vorm beschikbaar zijn. Zo hebben wij steigerhout greywash en steigerhout greywash nagedroogd. Wat is nu het voordeel van steigerhout nagedroogd? Er zijn meerdere voordelen te noemen, maar het belangrijkste voordeel is wel het tegengaan van de werking. Nagedroogde steigerhouten planken werken minder onder invloed van vocht en temperatuurwisselingen dan standaard steigerhout doordat de planken zijn nagedroogd. Hierdoor zijn de steigerhouten planken ideaal voor gebruik binnenshuis.

Kun je steigerhout nagedroogd ook buiten gebruiken?

Voor binnenshuis gebruik is het aan te raden om te kiezen voor steigerhout nagedroogd, omdat het werken dan zo veel mogelijk wordt tegengegaan. Voor gebruik buitenshuis raden we aan om de standaard variant van steigerhouten planken te gebruiken, niet nagedroogde planken. Buiten werken de steigerhouten planken en dit komt de kwaliteit van de planken niet ten goede. De uitstraling van het hout kan ook snel achteruit gaan. Om dit te voorkomen kun je een impregneermiddel aanbrengen op de steigerhouten planken, of gebruik maken van speciale steigerhoutbeits.

Steigerhout nagedroogd is vaak een praktische keuze

Steigerhout nagedroogd is niet alleen een mooie keuze wanneer je van een store en robuuste look houdt. Het is zeker ook een praktische keuze. Op de eerste plaats laat steigerhout nagedroogd zich makkelijk bewerken, waardoor je er voor de meest uiteenlopende projecten goed mee aan de slag kunt. Daarnaast is het een houtsoort die vrijwel geen eisen stelt als het gaat om onderhoud. Veel mensen hechten veel waarde aan onderhoudsvriendelijkheid van eindproducten. Een goede onderhoudsvriendelijkheid is zeker een garantie wanneer je kiest voor steigerhout nagedroogd. Wanneer je steigerhout even opschuurt en weer opnieuw met een beits of lak behandelt, dan ziet het steigerhout er weer als nieuw uit.

Lange levensduur van steigerhout nagedroogd

Steigerhout nagedroogd kent een lange levensduur. Zoals we al hebben aangegeven kun je het steigerhout eens in de zoveel tijd even opnieuw schuren en behandelen met een beits of lak. Vervolgens ziet het er weer perfect uit en kan het er weer voor lange tijd tegenaan. Steigerhout is echt een natuurproduct en natuurproducten kennen over het algemeen een lange levensduur, zeker wanneer het onderhoud – dat bij steigerhout minimaal is – goed wordt bijgehouden. Je kunt jarenlang genieten van eindproducten die zijn gemaakt van steigerhout nagedroogd.

Steigerhout nagedroogd kopen bij OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl biedt een zeer ruim assortiment houtproducten, waaronder plinten, planken en plaatmateriaal. Wil jij aan de slag met steigerhouten planken? Dan heb je binnen ons online assortiment een ruime keuze. Je kunt kiezen voor steigerhout nagedroogd, wat voor binnenshuis gebruik vaak een juiste keuze is. Geef aan ons door welke afmetingen je nodig hebt en wij zagen het steigerhout nagedroogd op maat voor je. Wij zetten je bestelling klaar bij ons filiaal, waar jij het vervolgens op kunt komen halen. Wil je jouw bestelling laten bezorgen? Dan regelen we dat natuurlijk graag. Zo bieden wij jou altijd de service waar jij behoefte aan hebt. Bestel direct online steigerhout nagedroogd en wij gaan voor je aan de slag. Wil jij wel steigerhout nagedroogd kopen, maar heb je eerst nog vragen over het product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bestel jouw nagedroogd steigerhout op maat bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Bekijk ons assortiment en start je nieuwe klus!

Bestel Steigerhout Nagedroogd op maat!