De beschikbare diktes van Pellos Floor

De beschikbare diktes Pellos Floor zijn uiteenlopend. Hierbij kun je er van uit gaan dat de dikste plaat precies twee maal zo dik is als de dunste plaat. In totaal heb je de keuze uit vier verschillende beschikbare diktes Pellos Floor, waardoor je altijd kunt kiezen voor een materiaaldikte die goed aansluit bij jouw specifieke project. Bij OPMAATZAGEN.nl kun je eenvoudig online een keuze maken uit de beschikbare diktes Pellos Floor, waarna je binnen het bestelproces kunt aangeven welke afmetingen je nodig hebt. Wij zagen het plaatmateriaal dan voor je op maat. Weet je niet goed welke dikte voor jouw project de beste keuze is? Dan adviseren wij je natuurlijk graag.

Welke beschikbare diktes Pellos Floor zijn er?

Je hebt bij OPMAATZAGEN.nl de keuze uit vier beschikbare diktes Pellos Floor. Welke dikte de beste keuze is, is afhankelijk van waar je de platen voor wilt gebruiken. In bepaalde gevallen is relatief dun plaatmateriaal de juiste keuze, terwijl je bij andere projecten juist beter werkt met dikker plaatmateriaal.

In onze webwinkel vind je de volgende beschikbare diktes Pellos Floor:

  • 9 millimeter
  • 12 millimeter
  • 15 millimeter
  • 18 millimeter

Zoals je in onze webshop kunt zien heet Pellos Floor bij ons Underlayment Fins Vuren. Dit is een andere veelgebruikte naam voor dit plaatmateriaal.

Pellos Floor is 100 procent vurenhout

Pellos Floor is een plaatmateriaal dat voor honderd procent uit vurenhout bestaat. Het is namelijk uit vuren fineren opgebouwd. Dit betekent dat je kunt profiteren van de belangrijke voordelen van vurenhout wanneer je gebruik maakt van Pellos Floor platen. Vurenhout heeft diverse aantrekkelijke voordelen te bieden, zoals een optimale bewerkbaarheid en een uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het hout ook mooi om te zien, waardoor projecten met Pellos Floor mooi zijn om te zien. Dit verklaart direct waarom er ook steeds vaker voor Pellos Floor wordt gekozen voor decoratieve doeleinden.

Te gebruiken in vrijwel alle omstandigheden

Pellos Floor platen hebben nog een heel belangrijk voordeel. Dat is namelijk dat de platen ingezet kunnen worden in droge ruimten, maar ook in vochtige ruimten. Dit betekent dat je de Pellos Floor platen kunt gebruiken in zowel de woonkamer of de slaapkamer als de kelder of de badkamer. De kwaliteit van de Pellos Floor platen zorgt ervoor dat de platen in beide omstandigheden uitstekend toe te passen zijn. Hierbij maakt het niet uit hoe dik de platen zijn. Wat dit betreft maakt het dan ook niet uit welke keuze je maakt uit de beschikbare diktes Pellos Floor. Voor gebruik in vochtige ruimten is een goede behandeling wel vereist.

De mooie uitstraling van Pellos Floor

Het oog wil ook wat, zeker wanneer je iets gaat maken dat voortdurend in het zicht is. Je wilt dan zeker zijn dat het plaatmateriaal ook aangenaam is om naar te kijken. Dit is een garantie die je zeker hebt wanneer je aan de slag gaat met de Pellos Floor platen. Deze platen, gemaakt van vurenhout, hebben een mooie uitstraling. De platen zijn zowel vlak als zeer stabiel. Deze kenmerken zorgen er, in combinatie met de mooie look, voor dat de platen goed gebruikt kunnen worden voor decoratieve toepassingen. De kwaliteit van de Pellos Floor platen is overigens ook zeker hoog genoeg voor constructieve toepassingen.

Waarvoor kun je Pellos Floor platen gebruiken?

Er zijn meerdere beschikbare diktes Pellos Floor platen. Hierdoor kun je echt alle kanten op met de platen. Zo worden de Pellos Floor platen vaak gebruikt voor vloeren, maar ook voor daken wordt er steeds vaker gekozen voor Pellos Floor. De eigenschappen van de platen passen dan ook uitstekend bij dergelijke toepassingen. De platen zijn stabiel, vlak, van hoge kwaliteit en toe te passen in zowel droge als vochtige ruimten. Wil je dingen voor je interieur maken van Pellos Floor platen? Dan is dat ook goed mogelijk. Door de neutrale kleur en de mooie uitstraling zorg je voor een eindproduct dat perfect past binnen de meest uiteenlopende interieurs.

Pellos Floor platen zijn een bewuste keuze

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om te werken met ‘groene’ materialen. Zowel bedrijven als particulieren gaan steeds meer bewust om met duurzaamheid en hier wordt ook aandacht aan besteed bij het maken van een keuze uit de beschikbare plaatmaterialen. Met het oog hierop is Pellos Floor ook zeker een goede keuze. Het vurenhout waar de platen van zijn gemaakt is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Vanzelfsprekend is het hout daarom ook voorzien van een keurmerk. In dit geval gaat het om een PEFC-certificering.

Behandeling van Pellos Floor platen

In de basis hoeven de Pellos Floor platen niet te worden behandeld, maar wij raden dit wel aan wanneer je de platen wilt gaan gebruiken in een vochtige ruimte. Met name de randen van de platen hebben in dat geval extra aandacht nodig. Wij adviseren om gebruik te maken van een randsealer. Met deze behandeling zorg je ervoor dat vocht nóg minder effect heeft op de kwaliteit van het plaatmateriaal. Hiermee verleng je de levensduur aanzienlijk.

Beschikbare diktes Pellos Floor online bestellen

Je kunt bij OPMAATZAGEN.nl de meest uiteenlopende soorten plaatmateriaal kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Wil je aan de slag met Pellos Floor platen? Dan heb je ook meer dan voldoende keuze. Er zijn verschillende beschikbare diktes Pellos Floor te bestellen. Tijdens het bestelproces is het mogelijk om de gewenste afmetingen van het plaatmateriaal in te voeren. Wil je dit plaatmateriaal bestellen, maar vind je het lastig om een goede keuze te maken uit de beschikbare diktes Pellos Floor? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Bestel jouw Pellos Floor in verschillende diktes op maat bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Bekijk ons assortiment en start je nieuwe klus!

Bestel Pellos Floor op maat!