Voor een interieur dat bij jouw persoonlijke smaak, gezinssituatie en leefstijl past

Mignon van de Bunt
Mignon van de Bunt

Hoi, ik ben Mignon

Overal kom je de mooiste interieurs tegen. Maar nu je gaat verhuizen, (ver)bouwen of als jouw interieur toe is aan een complete make-over, vind je het toch lastig en tijdrovend. 

Er is zoveel keuze en eigenlijk heb je het al druk genoeg met je werk en gezin om na te denken over hoe je de ruimtes in huis het beste kunt inrichten. Laat ons je helpen om een mooi ingerichte, persoonlijke en leefbare woning te creëren voor jou en je gezin.

Wanneer wij voor jou een interieurontwerp mogen maken, helpen wij jou volledig met de realisatie en werken we van A tot Z naar het eindresultaat. Daarnaast kijken we niet naar de laatste trends, maar naar een interieur dat bij jouw persoonlijke smaak, gezinssituatie en leefstijl past.

Als interieurontwerper en interieurstylist in de regio Den Haag, Zuid-Holland geef ik interieuradvies en begeleid ik met ons team de totaalinrichting voor jouw huis.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om kennis te maken.

Specialiteiten: Interieurontwerp, meubelontwerp en totaal realisatie
Afspraak maken

Hoe werkt het

Wij snappen als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om een meubel te ontwerpen. De aangesloten interieurspecialistes adviseren niet alleen maatwerk meubels, maar kunnen ookmeedenken qua styling.*Dit is een losse service en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.* Neem contact op met de desbetreffende interieurstylist/ontwerper en laat je adviseren over de voorwaarden.

Afspraak maken

Wil jij weten wat Mignon voor jou kan betekenen? Maak een afspraak met haar om erachter te komen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Ben jij er klaar voor?

Voer je gegevens in