Kleuren, verschillende materialen en de juiste samenstelling van objecten

Anita Slok
Anita Slok

Hoi, ik ben Anita

Uw interieur! Wat is de kunst van het creëren van uw eigen vertrouwde en vooral rustgevende omgeving?    

Kleuren, verschillende materialen en de juiste samenstelling van objecten. De juiste afstand van de meubels en het combineren van verschillende vormen in uw interieur. De kunst van het weglaten en nog veel meer aspecten zorgen ervoor dat uw interieur één geheel word. Een mooi samenspel van objecten kleuren en materialen is een must voor het visuele oog. Het brengt rust en balans in uw hoofd en zorgt voor de juiste sfeer.

Kleur bepaald de gemoedstoestand en werkt psychologisch. Natuurlijk kunt u een favoriete kleur hebben, maar past deze kleur/tint wel bij uw persoonlijkheid? Achter elke kleur schuilt namelijk psychologie.

Ik help u graag om de ideale combinatie te vinden voor uw interieur. Rust en vertrouwen creëren! Dat is waar Slok Interieurstyling voor staat! Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met mij op!

Specialiteiten: Kleuradvies/ indelingsadvies/ geheel interieurplan/ stylingsadvies.
Afspraak maken

Hoe werkt het

Wij snappen als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om een meubel te ontwerpen. De aangesloten interieurspecialistes adviseren niet alleen maatwerk meubels, maar kunnen ookmeedenken qua styling.*Dit is een losse service en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.* Neem contact op met de desbetreffende interieurstylist/ontwerper en laat je adviseren over de voorwaarden.

Afspraak maken

Wil jij weten wat Anita voor jou kan betekenen? Maak een afspraak met haar om erachter te komen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Ben jij er klaar voor?

Voer je gegevens in