Consistent Styling, tijdloos en duurzaam wonen voor iedereen

Yannique Cappon
Yannique Cappon

Hi, ik ben Yannique

Hoe voel jij je als je nu je huis binnenstapt? Klopt het geheel niet of ben je de klaar met de oude stijl in je huis? Mis je elke keer als je je huis binnen stapt het warme gevoel, samenhang of de bepaalde energie in je thuis? Wil je weer dat thuisgevoel, het 'wauw' effect als je elke keer je huis binnenstapt?

Je mag mij een duurzame interieurstylist noemen, want ik werk graag met 2e-hands items om je interieur net even anders te maken. Ook werk ik graag met ECO merken en merken die binnen Europa vervaardigd worden. Een duurzaam interieur vind ik namelijk erg belangrijk voor jou en de planeet. Hierbij kijk ik naar de ruimte hoe ik die tijdloos kan inrichten. Ik verwerk ook graag trends in je interieur om er een leuke twist aan te geven. Het geitenwollensokken imago bestaat niet meer! Ik laat ook altijd een bouwkundige meekijken met wat er mogelijk is qua verduurzamen van je woning om voor jullie het perfecte ontwerp te maken. Ik zal er alles aan doen om je weer een fijn gevoel te geven als je je huis binnen stapt.

Specialiteiten: duurzame interieurstylist en styling
Afspraak maken

Hoe werkt het

Wij snappen als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om een meubel te ontwerpen. De aangesloten interieurspecialistes adviseren niet alleen maatwerk meubels, maar kunnen ookmeedenken qua styling.*Dit is een losse service en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.* Neem contact op met de desbetreffende interieurstylist/ontwerper en laat je adviseren over de voorwaarden.

Afspraak maken

Wil jij weten wat Yannique voor jou kan betekenen? Maak een afspraak met haar om erachter te komen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Ben jij er klaar voor?

Voer je gegevens in