Interieuradvies door Interieurstudio Airé

Jella Bijen
Jella Bijen

Hoi, wij zijn Bo en Jella

Wij zijn Bo en Jella, twee gepassioneerde interieurontwerpers. Samen hebben we vele jaren van kennis en ervaring opgedaan binnen de interieur branche en vullen elkaar in onze werkzaamheden goed aan. Dankzij onze brede achtergrond hebben we een gevarieerd portfolio opgebouwd waar we trots op zijn. We creëren sfeervolle interieurs en zorgen hierin voor rust en eenheid. We houden ervan om mee te denken in kleur en materiaalgebruik en zetten onze creativiteit graag in om maatwerk interieurs te ontwerpen.
We staan voor een persoonlijke en professionele aanpak. Niet alleen willen we het beste resultaat leveren aan jou als klant, een prettige samenwerking vinden we ook heel belangrijk. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Specialiteiten: Interieur ontwerp, interieurstyling
Afspraak maken

Hoe werkt het

Wij snappen als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om een meubel te ontwerpen. De aangesloten interieurspecialistes adviseren niet alleen maatwerk meubels, maar kunnen ookmeedenken qua styling.*Dit is een losse service en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.* Neem contact op met de desbetreffende interieurstylist/ontwerper en laat je adviseren over de voorwaarden.

Afspraak maken

Wil jij weten wat Bo en Jella voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak met haar om erachter te komen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Ben jij er klaar voor?

Voer je gegevens in