Creatief en persoonlijk interieurontwerp door MeeK interieur

Maureen Klaassen
Maureen Klaassen

Hoi, ik ben Maureen

Wil je graag een interieur waarin jij je thuis voelt? Een plek waar de indeling klopt en kleur- en materiaalgebruik op elkaar is afgestemd? Ik help je graag bij het maken van een interieur dat bij jou past en in balans is!

Of het gaat om nieuwbouw, verbouw of een make-over. Bij het samenstellen van jouw interieur komt er veel kijken: indeling, kleuren, materialen, meubels, verlichting… begrijpelijk dat je (ver)dwaalt in de hoeveelheid keuzes.

Als gediplomeerd interieurontwerpster kijk ik er naar uit om met mijn creatieve ideeën voor jou aan de slag te gaan. De verschillende interieuradvies pakketten geven invulling aan jouw wens. Van indelingsontwerp, kleur- en materiaaladvies, tot een lichtplan en een 3D tour door jouw toekomstige interieur.

Wil je meer informatie over MeeK interieur of de mogelijkheden? Laten we kennismaken! Plan een gratis afspraak in via de knop hieronder.

Specialiteiten: Interieurontwerp, interieuradvies, maatwerk meubels
Afspraak maken

Hoe werkt het

Wij snappen als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om een meubel te ontwerpen. De aangesloten interieurspecialistes adviseren niet alleen maatwerk meubels, maar kunnen ookmeedenken qua styling.*Dit is een losse service en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.* Neem contact op met de desbetreffende interieurstylist/ontwerper en laat je adviseren over de voorwaarden.

Afspraak maken

Wil jij weten wat Maureen voor jou kan betekenen? Maak een afspraak met haar om erachter te komen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Ben jij er klaar voor?

Voer je gegevens in