De juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit

Marlous Steevens-de Vries
Marlous Steevens-de Vries

Hi, ik ben Marlous

Kijk wat Bohjerte voor jou kan betekenen. Mijn passie is het creëren van rust en eenheid. Authenticiteit, durf en grootse gebaren passen bij mijn stijl.

Bohjerte staat garant voor interieurs met karakter, die een serene elegantie in zich dragen. Een sterke basis. Bijzondere, praktische maatwerkoplossingen en een sterk oog voor detail zorgen ervoor dat de opdrachtgever zich thuis voelt en tegelijkertijd wordt uitgedaagd. “Ik zoek de grens van de comfortzone op, zodat mijn ontwerpen uitdagend en verfrissend zijn.”

Als geen ander durft en kan Marlous zich inleven in haar opdrachtgevers en creëert zij middels goede samenwerking met hen eigentijdse en stijlvolle interieurs.

Eigentijds | Fris | Authentiek | Functioneel | Elegant | Persoonlijk

Wil je meer informatie over Bohjerte, mijn aanbod en portfolio, neem gerust contact op.

Specialiteiten: Interieur ontwerp, interieurstyling, maatwerk meubels
Afspraak maken

Hoe werkt het

Wij snappen als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om een meubel te ontwerpen. De aangesloten interieurspecialistes adviseren niet alleen maatwerk meubels, maar kunnen ookmeedenken qua styling.*Dit is een losse service en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.* Neem contact op met de desbetreffende interieurstylist/ontwerper en laat je adviseren over de voorwaarden.

Afspraak maken

Wil jij weten wat Marlous voor jou kan betekenen? Maak een afspraak met haar om erachter te komen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Ben jij er klaar voor?

Voer je gegevens in