Pellos Floor online op maat bestellen

Pellos floor is een variant van underlayment dat ook wel bekend staat als Fins Vuren. Underlayment is een variant van multiplex dat erg vlak is en voornamelijk bedoeld is voor het leggen van ondervloeren. Pellos Floor is echter een variant van underlayment die aan één zijde een relatief goede zichtkwaliteit heeft en daardoor ook voor zichtwerk gebruikt kan worden. Meer over Pellos Floor en het op maat bestellen ervan lees je hier verder.

Vaker gewerkt met Pellos Floor en wil je direct verder met het online op maat bestellen van Pellos Floor? Kijk dan snel in onze webshop OPMAATZAGEN.nl en zet de eerste stap naar jouw nieuwe klus!

De opbouw van Pellos Floor 

Pellos floor heeft dezelfde opbouw als multiplex platen. Dit betekent dat het is opgebouwd uit meerdere dunne lagen hout, ook wel fineer genoemd, die kruisling op elkaar worden verlijmd. Bij Pellos Floor zijn deze lagen WBP verlijmd. De gebruikte houtsoort bij Pellos Floor is vurenhout uit Finland. Een houtsoort met een lichte kleur en een duidelijke tekening. Hierdoor heeft vurenhout een natuurlijke, lichte en stoere uitstraling. Vurenhout is gemakkelijk te bewerken en leent zich uitermate goed voor schilder- en lakwerk. Dit komt goed uit, want het is belangrijk om Pellos Floor goed te behandelen als je het in vochtige ruimtes gaat gebruiken. Schilder het materiaal of kies een transparante lak als je de naturel uitstraling wilt behouden.

Een WBP verlijming

Een WBP verlijming, ook wel bekend als exterieur verlijming of watervaste verlijming, staat voor “Water Boiled Proof”. Een WBP plaat heeft een speciale test doorstaan waarin het voor 72 uur in kokend water is gelegd. Als de lijm niet loslaat tijdens deze test krijgt de plaat de classificatie WBP. Of een plaatmateriaal buiten kan worden gebruikt is niet alleen afhankelijk van de verlijming, maar ook van de houtsoort.

Het online bestellen van Pellos Floor

Als je het materiaal, de vorm en de afwerking hebt doordacht kun je gemakkelijk jouw plaatmateriaal naar wens bestellen via OPMAATZAGEN.nl. Als we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct voor je aan de slag! Wil je jouw bestelling ophalen als het klaar is? Dan kun je terecht bij onze zagerij in Veenendaal. We kunnen het uiteraard ook voor je thuisbezorgen.

Kijk snel in onze webshop voor ons complete aanbod aan Pellos floor Underlayment en ander plaatmateriaal en ga aan de slag!

Bestel Pellos floor