• OPMAATZAGEN.nl
  • NIEUW! Nu nóg meer keuze uit massief houten plaatmaterialen

NIEUW! Nu nóg meer keuze uit massief houten plaatmaterialen

Heb jij ze al ontdekt? We communiceren met trots dat we ons massief houten assortiment hebben kunnen uitbreiden met vele keuzes. Ben jij opzoek naar een natuurlijke uitstraling in jouw woning? Dan hebben wij dé panelen voor jou!

Massief houten panelen online op maat bestellen

Naast de eiken- en timmerpanelen, die je al kon bestellen, kan je nu o.a. ook kersen, noten, mahonie en esdoorn houten panelen bestellen. Natuurlijk óók volledig op maat. Was jij op zoek naar een houten tafel volledig op maat? Dan wordt dat vanaf vandaag een stuk makkelijker door het hout op maat te bestellen bij OPMAATZAGEN.nl. Een kersenhouten tafelblad in een cirkel laten frezen? Een meubelstuk van 120,7 x 83,1 afwerken met een mooie mahonie topplaat? Vanaf vandaag kan het!

Bekijk al onze houten panelen

o.a. mahonie, kersen en esdoornhout

Je was al gewend om o.a. MDF, Multiplex en eiken door OPMAATZAGEN.nl op maat te laten zagen voor jouw klus, maar daar komen nu een aantal unieke hoge kwaliteit houtsoorten bij die nergens anders online te vinden zijn! 

Vanaf nu heb je, naast het assortiment dat we al hadden, ook een uitgebreide keuze aan massief houten panelen. Je bestelt ze, zoals je van ons gewend bent, online volledig op maat en laat deze thuis bezorgen op een moment dat jou het beste uitkomt. 

Om je een idee te geven van wat we hebben toegevoegd en welke uitstraling deze panelen hebben, hebben we de nieuwe panelen hieronder voor je op een rij gezet. Klik op de link om meer informatie over het materiaal te lezen!

Beuken A/B gestoomd Gevingerlast

Massief Beukenhout A/B gestoomd Gevingerlast is een sterk en slijtvaste houtsoort met een rustige uitstraling. Beukenhout heeft een antibacteriële werking en is geurloos waardoor het bij uitstek de ideale houtsoort voor in de keuken is. Dit Beukenhout is opgebouwd uit gevingerlaste lamellen die aan elkaar verlijmd zijn voor een massief resultaat.

Bekijk alle diktes

Betuwemix A/B Gevingerlast

Betuwemix A/B is een massief plaatmateriaal dat opgebouwd is uit gemixte fruit houtsoorten. De afwisselende lamellen zijn zorgvuldig gesorteerd voor een creatief effect. Betuwemix massieve platen zijn een echte ‘eye-catcher’. Het hout laat zich gemakkelijk behandelen waardoor je er jaren plezier van kan hebben. Dit materiaal is opgebouwd uit gevingerlaste lamellen die aan elkaar verlijmd zijn voor een massief resultaat.

Bekijk alle diktes

Europees Esdoorn A/B Gevingerlast

Esdoorn A/B Gevingerlast is een lichte plaatmateriaal met een fraaie nerf. Het is een harde houtsoort die gemakkelijk te bewerken en af te werken is. Esdoornhout is geschikt voor diverse interieur doeleinden vanwege de lichte kleur, sterke eigenschappen en hardheid. Om tot een massief houten paneel te komen, is de plaat opgebouwd uit gevingerlaste lamellen.

Bekijk alle diktes

Europees Essen A/B Gevingerlast

Europees Essen is een hard, soepel, heel elastisch en veerkrachtig plaatmateriaal dat bij uitstek voor binnentoepassingen geschikt is. De duidelijke tekening zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Het lichtgele, vurige hout met een grove nerf laat zich goed bewerken. Deze panelen zijn opgebouwd uit gevingerlaste lamellen die aan elkaar verlijmd zijn voor een massief resultaat.

Bekijk alle diktes

Iroko A/B Gevingerlast

Iroko is een sterke houtsoort en is erg duurzaam. De goudbruine kleur verdonkert bij blootstelling aan daglicht, wat het een warme gloed geeft. Door de gelijkenis met teak wordt deze houtsoort ook wel Afrikaans teak genoemd. Het schroeven en bewerken gaat gemakkelijk, wel is aan te raden RVS schroeven te gebruiken. Om tot een massief houten paneel te komen, is de plaat opgebouwd uit gevingerlaste lamellen.

Bekijk alle diktes

Europees Kersen A/B gestoomd Gevingerlast

Kersen A/B gestoomd gevingerlast is een massieve kersenplaat opgebouwd uit vallend lange gevingerlaste delen. Kersenhout heeft een geelbruine tot roodbruine uitstraling. Deze panelen worden veel gebruikt voor meubilair met een warme uitstraling. Overtijd wordt kersenhout donkerder, waardoor de luxe en elegantie van dit plaatmateriaal nog meer tot zijn recht komt.  

Bekijk alle diktes

Mahonie Sapeli A/B Gevingerlast

Massief Mahoniehout is een roze- tot roodbruine plaat met een natuurlijk warme uitstraling. De houtstructuur is duidelijk zichtbaar, waardoor je een natuurlijke uitstraling in huis haalt met dit materiaal. Mahoniehout is goed te bewerken. Wel is voorboren en het gebruik van RVS schroeven aan te raden. Dit materiaal is opgebouwd uit gevingerlaste lamellen die aan elkaar verlijmd zijn voor een massief resultaat.

Bekijk alle diktes

Europees Noten A/B Gevingerlast

Massief Europees Notenhout is een donkerbruine plaat met een natuurlijke en warme uitstraling. De houtstructuur is duidelijk zichtbaar, waardoor je met deze plaat een natuurlijke uitstraling in huis haalt. Notenhout is makkelijk te lijmen en monteren. Wel is voorboren aan te raden. Daarnaast is het makkelijk afwerkbaar voor een lange duurzaamheid van het product. Om tot een massief houten paneel te komen, is de plaat opgebouwd uit gevingerlaste lamellen.

Bekijk alle diktes

Bekijk ons assortiment