Maak een afspraak in onze nieuwe showroom!

Wist je dat… we onze showroom hebben verbouwd en sinds kort hebben geopend? Hier kun je terecht voor al je vragen over onze vakkenkasten. Heb je een houtsoort in gedachten maar wil je deze toch nog graag even in het echt zien en voelen? Of kom je niet helemaal uit het ontwerp van jouw kast? Dan ben je van harte welkom om in onze showroom langs te komen voor een kop koffie en persoonlijk advies.

Voordat je een afspraak maakt

Het is handig om in ieder geval al een idee te hebben van wat je wilt. Wat zijn (ongeveer) de afmetingen van de kast die je in gedachten hebt? Of van de nis waarin de kast mag komen? Wat voor spullen wil je in de kast gaan opbergen? Zijn dit ordners of kunstwerken van een bepaalde afmeting? Wil je dit in open vakken tentoonstellen of juist achter deurtjes of in lades opbergen? Dan kunnen wij gericht advies geven.

Inspiratie opdoen

Wil je nog even wat inspiratie opdoen? Dan kan dat door op ons inspiratieblog te bekijken wat anderen al hebben gemaakt. Ook kun je onze meubelcollectie bekijken. Je kunt aan de hand van de voorbeelden gemakkelijk bepalen of je een speelse indeling mooi vindt of juist liever gaat voor een rustige en symmetrische indeling.

Plan je afspraak gemakkelijk online

Je kunt heel gemakkelijk via onze webshop de afspraak inplannen. Je ziet direct op welke dag en om welke tijd er nog plek is en vervolgens kies je simpelweg het tijdstip wat jou het beste uitkomt! Zien we je binnenkort in onze showroom?