Alles over de structuren van Pfleiderer

Pfleiderer is, net zoals Unilin, een leverancier van diverse decoratieve plaatmaterialen op diverse dragers zoals spaanplaat en MDF. Pfleiderer heeft degelijke, sterke plaatmaterialen in een breed scala aan texturen. Pfleiderer is leverancier van bekende merken zoals Duropal en Thermopal. Het is een Duits merk dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige houten platen en oppervlaktematerialen voor de bouw-, meubel- en interieurontwerpindustrieën. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van meer dan 120 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste producenten van houten platen in Europa.

Het assortiment van Pfleiderer omvat onder andere spaanplaten, MDF-platen, OSB-platen en decoratieve oppervlaktematerialen zoals laminaat, melamine, acryl en HPL. Deze producten worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals keuken- en badkamermeubilair, wand- en plafondbekleding, vloeren en werkbladen.

Pfleiderer streeft ernaar om duurzame producten van hoge kwaliteit te produceren die voldoen aan de strengste milieunormen. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van productielocaties en distributiecentra in Europa en biedt zijn producten aan in meer dan 100 landen wereldwijd.

Wij leveren Pfleiderer plaatmaterialen al met werkdagen op maat gezaagd thuis. Zodat jij jouw project met jouw favoriete Pfleiderer textuur kan realiseren. Binnenkort volgt hier meer informatie over de verschillende structuren en texturen van dit prachtige merk. Direct aan de slag met Pfleiderer panelen? Bekijk hier ons aanbod:

Start direct met bestellen