Luxe wandpaneel marmer crème (VNZ)

Thuiswinkel Waarborg
Luxe wandpaneel marmer crème (VNZ)
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Bekijk de alternatieven.

Productinformatie

 • 100% waterdicht
 • Ideaal bij renovaties
 • 25 keer sterker dan glas
 • Identieke print per paneel
 • Gemakkelijk zelf te monteren
 • Exclusieve uitstraling
 • Afgewerkt met een UV beschermlaag
 • Dikte tolerantie van 10% meer of minder
 • Kan uitzetten door warmte
 • Zwaar

Beschrijving

Onze wandpanelen zijn voor hoge kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Het patroon is niet van echt te onderscheiden en deze panelen zijn enorm gemakkelijk te monteren. De natuurlijke marmer uitstraling geeft de ruimte een hotel chique uitstraling en maakt een badkamer renovatie binnen 1 dag mogelijk. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in vochtige ruimtes en is 100% waterdicht. Deze geperste, kunststof panelen zijn eenvoudig schoon te houden met een vochtige, zachte doek. Zelfs kalkaanslag!

Lees meer

Product eigenschappen

UitstralingHoogglans
Type Wandpaneel marmer
VariantWandpaneel marmer crème (VNZ)
NerfNee
Toepassing (klimaat)Buiten
KleurCrème
ZichtzijdeJa
GegrondNee
Toplaag1 zijde

Toepassingen

 • Wandbekleding in de badkamer
 • Wandbekleding in douchecabines
 • Wandbekleding in toiletten
 • Wandbekleding in de entree/hal
 • Spatwand in de keuken
 • Decoratieve wandbekleding
Thuiswinkel WaarborgTOSIZE Furniture
Logo OPMAATZAGEN.nl
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Benieuwd naar de 3D configurator?
Start direct met samenstellen

Luxe wandpaneel marmer crème (VNZ) op maat bestellen

Bestel op maat gezaagd wandpaneel marmer crème (VNZ) of andere kunststof producten gemakkelijk online. In de configurator vul je eenvoudig de afmetingen van je plaat in en wij zagen deze tot op de millimeter nauwkeurig.

Marmer wandpaneel; wat is het?

Wat een handig en veelzijdig wandpaneel is dit. Ideaal en speciaal gemaakt voor badkamers, keukens en WC’s. Maar natuurlijk ook te gebruiken in andere ruimtes in huis. Bijvoorbeeld in de keuken of de hal. Het is echte topkwaliteit en 100% waterdicht. Dit wandpaneel is door en door gekleurd.

Het wandpaneel is volledig glad; zodat vuil en kalk zich niet snel zullen hechtten. De hoogglans toplaag is van gegoten acrylaat. In de markt is acrylaat ook bekend onder de naam plexiglas, perspex of PMMA. Het is een van de meest populaire kunststoffen. Dat komt doordat het een uitstekende vervanger van glas is. Het is tot wel 25 keer sterker dan glas; en daarmee een stuk veiliger. Ook is het een stuk goedkoper dan glas en veel lichter. En het is goed schoon te houden met behulp van bijvoorbeeld allesreiniger of chloor (geen schuursponzen of bijtende schoonmaakmiddelen).

Montage van wandpanelen

Wij zagen de wandpanelen professioneel en tot op de millimeter nauwkeurig. Wil je uitsparingen (bijvoorbeeld voor een afvoer van wasbak)? Dan vragen deze zelf toe te passen. Gebruik hiervoor een cirkel of decoupeerzaag met fijne tanden. Tip: zaag altijd eerst een proefstuk.

 1. Zorg ervoor dat muren droog, ontvet en egaal zijn. De wandpanelen kunnen rechtstreeks op het oude tegelwerk aangebracht worden. Zorg er wel voor dat onderliggende naden gekit zijn.
 2. Schilder de hoeken en mogelijke naden in de kleur van het paneel. Zo zie je uiteindelijk door de siliconenkit het minste kleurverschil.
 3. Schuur alle randen van het paneel glad te beginnen met korrel 100 en vervolgens met korrel 240.
 4. Verwijder de beschermingsfolie van de achterzijde van de plaat en schuur ook de achterzijde, welke tegen de muur komt, met korrel 240.
 5. Breng lijnen BS high tack kit aan met een onderlinge van 20 tot 30 centimeter. Breng op de randen van het wandpaneel (5mm) een ril zuurvrije BS alcoxy silliconenkit aan.
 6. Plaats de panelen tegen de wand met een afstand van 3mm tussen de panelen (en het plafond / douchebak etc.) met behulp van tegelkruisjes.
 7. Kit tenslotte alle randen en naden netjes af met BS alcoxy silliconenkit.
 8. Verwijder de beschermfolie.

Alternatief structuren luxe wandpanelen

Wandpanelen met een effen structuur

Wij leveren ook diverse wandpanelen op maat gezaagd met een effen structuur. Dit zijn de mogelijkheden:

DIY Inspiratieblog

Laat je inspireren door anderen

DIY Inspiratieblog

Bekijk alle inspiratie projecten