• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Spaanplaat meubelpanelen

Spaanplaat meubelpanelen

Spaanplaat meubelpanelen

Zoekt u geschikt plaatmateriaal voor het maken van kastplanken of meubels? Kies dan voor spaanplaat meubelpanelen. Deze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen met ieder hun eigen uitstraling. Bij opmaatzagen.nl bestelt u uw meubelpanelen in elke gewenste dikte en afmeting. Wij zagen de panelen gratis voor u op maat!

Gratis op
maat gezaagd
Vanaf 3
werkdagen in huis
Afhalen
in Veenendaal
Klantenservice

Diverse toepassingen spaanplaat meubelpanelen

Spaanplaat meubelpanelen worden gebruikt voor toepassingen binnenshuis, waaronder niet-dragende scheidingswanden. De platen zijn onder andere verkrijgbaar met een witte laag, die erg populair is in de meubelindustrie en de woningbouw. Bij opmaatzagen.nl, dé online zagerij voor op maat gezaagd hout, kunt u uw spaanplaat meubelpanelen gemakkelijk online op maat bestellen.

Ons assortiment

Soorten spaanplaat

  • Spaanplaat Naturel
  • Spaanplaat WIT

Bestel uw spaanplaat meubelpanelen online

In onze webshop bestelt u direct in een paar simpele stappen online uw spaanplaat meubelpanelen. Kies de juiste afwerking en dikte en bepaal tot slot het gewenste formaat. Wij zagen uw meubelpanelen gratis voor u op maat. Na levering hoeft u dus niet meer zelf met de zaag aan de slag! Wilt u meerdere houtsoorten tegelijk bestellen? Ook dat kan. Voeg eenvoudig een nieuwe houtsoort op maat toe aan uw bestelling.

Meubelpanelen bestellen bij opmaatzagen.nl

Bij opmaatzagen.nl hebben we altijd spaanplaat meubelpanelen in diverse afwerkingen en diktes op voorraad. Deze meubelpanelen zijn in iedere gewenste afmeting te bestellen. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen bezorgd. Het is ook mogelijk om uw meubelpanelen op te halen in onze houtzagerij in Veenendaal.

Uitgebreid assortiment

Zoekt u een ander soort hout of plaatmateriaal? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment. We leveren onder andere OSB, MDF, multiplex en underlayment in iedere gewenste afmeting. Staat de houtsoort waar u naar op zoek bent er toch niet tussen in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Alle verkrijgbare houtsoorten

Naast spaanplaat kunt u ook voor andere soorten plaatmateriaal en hout terecht in onze webshop. Zo zijn onder andere MDF, multiplex, board en OSB onderdeel van ons assortiment. Ook deze materialen zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen en dikten en zagen wij gratis voor u op maat. Koop uw spaanplaat en andere plaatmaterialen snel en eenvoudig online bij opmaatzagen.nl.

Supersnel bestellen

Gratis op maat gezaagd

Kies houtsoort 1
Kies dikte 2
Kies vorm 3
Kies afmetingen 4