Spaanplaat op maat kopen bij dé online zagerij

Spaanplaat op maat kopen bij dé online zagerij

Snel en eenvoudig online Spaanplaat kopen en op maat laten zagen? Dat kan bij OPMAATZAGEN.nl! Wij hebben spaanplaat altijd in verschillende afwerkingen en diktes voldoende op voorraad. Bij ons betaal je alleen voor de vierkante meters die je nodig hebt. Wij zagen jouw bestelling gratis voor je in elke gewenste afmeting!

Soorten spaanplaat

Het assortiment van OPMAATZAGEN.nl bestaat uit diverse soorten spaanplaat. Kies je voor spaanplaat wit, afgewerkt met een witte fineerlaag? Of koop je spaanplaat naturel, een populair plaatmateriaal voor projecten binnenshuis? Al onze varianten zijn verkrijgbaar in diverse diktes en zagen we gratis voor je op maat in onze houtzagerij. Zoek je vooral lichtgewicht plaatmateriaal? Dan is het kopen van spaanplaat een goede keuze.

Bekijk hier alle spaanplaten

Spaanplaat gebruiken in huis

Spaanplaat wordt gemaakt uit populierenhout en is daardoor licht van gewicht. Het plaatmateriaal wordt vaak gebruikt voor het maken van bekistingen, werktafelbladen, kasten en bedden. Het nadeel van spaanplaat is dat het een grove structuur heeft en daardoor sneller splintert dan bijvoorbeeld MDF. Bovendien kan het materiaal onder te zware belasting doorzakken.

Snel en eenvoudig spaanplaat kopen

Spaanplaat kopen gaat bij OPMAATZAGEN.nll snel en eenvoudig. Bepaal met behulp van de filters in de webshop de juiste afwerking en dikte en vul vervolgens de benodigde afmetingen in. Heb je naast spaanplaat ook nog andere plaatmaterialen of houtsoorten nodig? Dan kun je deze samen in één bestelling verwerken. Als je jouw bestelling hebt afgerond, kan je jouw spaanplaat direct ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal of deze binnen 3 werkdagen thuis laten bezorgen.

Koop jouw spaanplaat bij OPMAATZAGEN.nl

Maak bij het kopen van jouw Spaanplaat een keuze uit de diverse soorten in ons assortiment. Alle soorten spaanplaat zijn geschikt voor gebruik binnenshuis. Heb je de juiste afwerking en dikte gekozen? Geef tot slot de gewenste afmetingen door en wij zagen jouw spaanplaat voor je op maat. Jouw bestelling wordt binnen 3 werkdagen geleverd.

Alle verkrijgbare houtsoorten

Naast Spaanplaat kan je ook voor andere soorten plaatmateriaal en hout terecht in onze webshop. Zo zijn onder andere MDF, multiplex, board en OSB onderdeel van ons assortiment. Ook deze materialen zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen en dikten en zagen wij gratis voor jou op maat. Koop jouw spaanplaat en andere plaatmaterialen snel en eenvoudig online bij OPMAATZAGEN.nl.

Bekijk hier ons assortiment