Spaanplaat: gratis op maat gezaagd

Spaanplaat: gratis op maat gezaagd

Ben je op zoek naar op maat gezaagd Spaanplaat? Bestel jouw plaatmateriaal snel en eenvoudig bij OPMAATZAGEN.nl. Kies jouw gewenste afwerking, dikte en afmetingen en wij zagen jouw spaanplaat gratis voor jou op maat. Maak gebruik van onze snelle levering: je hebt jouw bestelling binnen 3 werkdagen in huis. Je kunt jouw spaanplaat ook op komen halen in onze houtzagerij in Veenendaal.

De voordelen van spaanplaat

Spaanplaat wordt gemaakt van zaagsel, snippers en lijm die onder hoge druk worden samengeperst. Het plaatmateriaal wordt voor meer dan driekwart geproduceerd uit afvalhout en is daardoor een economisch duurzaam product. Spaanplaat is een sterke plaat en vooral geschikt voor interieurtoepassingen.

Het plaatmateriaal kan zowel constructief als niet-constructief worden gebruikt: als bekleding voor vloeren, daken en wanden, als verstijvingsplaat, binnenbekleding of als ondervloer. Voor projecten binnenshuis is spaanplaat een sterk plaatmateriaal dat eenvoudig te bewerken is. 

  • Gemakkelijk te zagen en te schroeven
  • Sterk plaatmateriaal
  • Licht van gewicht
  • Relatief goedkoop plaatmateriaal

Spaanplaat naturel

Door de neutrale houtuitstraling van spaanplaat naturel is het plaatmateriaal erg geschikt voor verdere afwerking. Denk hierbij aan het aanbrengen van bekledingen, fineer of kunststoffolies met diverse prints. Spaanplaat naturel is niet geschikt voor gebruik buitenshuis door de absorberende werking. Het plaatmateriaal neemt gemakkelijk vocht op en zet daardoor uit.  

Spaanplaat wit

Spaanplaat wit is bedoeld voor gebruik binnenshuis en wordt met name toegepast in de meubelindustrie en de interieurbouw. Het plaatmateriaal is aan beide zijden wit gemelamineerd en is daardoor direct klaar voor gebruik. Spaanplaat wit wordt onder andere gebruikt als binnenbekleding voor kasten of als meubelpaneel. 

 

Spaanplaat gratis op maat gezaagd


Onnodig zaagverlies is verleden tijd, want bij ons bestel je snel en eenvoudig jouw spaanplaat in exact de gewenste afmetingen. Je betaalt alleen voor de vierkante meters die je daadwerkelijk nodig hebt. Per zaagsnede betalen is niet aan de orde: wij zagen jouw Spaanplaat gratis voor je op maat. Maak gebruik van onze bezorgservice en jouw bestelling wordt binnen 3 werkdagen bezorgd.

Bekijk ons assortiment!