• Home
Thuiswinkel Waarborg

Pellos Floor: gratis op maat gezaagd

Pellos Floor: gratis op maat gezaagd

Bent u op zoek naar vlak plaatmateriaal dat gemakkelijk in gebruik is? Bestel dan Pellos Floor platen bij dé online zagerij. Kies de juiste afwerking en dikte en vul de gewenste afmetingen in. Wij zagen het plaatmateriaal vervolgens gratis voor u op maat. Wij bezorgen uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u thuis of u kunt uw Pellos Floor platen natuurlijk ook ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal. 

De voordelen van Pellos Floor

Pellos Floor platen worden zowel voor constructieve als voor decoratieve eigenschappen gebruikt. Het plaatmateriaal is vlak en stabiel en is daardoor gemakkelijk te bewerken, monteren en te bevestigen. De vuren fineren waar Pellos Floor platen uit zijn opgebouwd, zijn geschikt voor het gebruik in droge en vochtige omstandigheden. Het plaatmateriaal wordt onder andere gebruikt voor vloeren en daken en is door het vlakke oppervlak gemakkelijk in gebruik.

  • Vlak en stabiel plaatmateriaal
  • Gemakkelijk te bewerken en monteren
  • Voor decoratief en constructief gebruik
  • Eenvoudig te bevestigen

Pellos Floor naturel

Pellos Floor naturel is een populair plaatmateriaal in de bouwwereld. Het is licht van gewicht, maar ijzersterk. Bovendien vergemakkelijkt het vlakke oppervlak de bewerking en montage. Daarnaast maakt de neutrale houtkleur van Pellos Floor platen de afwerking eenvoudig en kan het plaatmateriaal voor diverse toepassingen worden gebruikt.

Uw Pellos Floor platen gratis op maat gezaagd

Bij dé online zagerij zagen we uw Pellos Floor gratis nauwkeurig op maat. U betaalt alleen voor de vierkante meters die u echt nodig heeft. Gebruik de filters op onze website om de juiste afwerking en dikte te kiezen. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen zorgvuldig verpakt bij u thuisbezorgd. U kunt uw Pellos Floor ook op komen halen in onze houtzagerij in Veenendaal.

Bekijk ons plaatmateriaal