OSB platen online kopen: gratis op maat gezaagd!

OSB platen online kopen: gratis op maat gezaagd!

Snel en gemakkelijk online OSB platen kopen? Dat kan bij OPMAATZAGEN.nl! We hebben OSB altijd in verschillende diktes op voorraad. Vul de gewenste afmeting van jouw OSB in en wij zagen je bestelling gratis voor je op maat. Jouw bestelling wordt binnen  werkdagen bij je bezorgd. Je kunt jouw OSB platen ook ophalen bij onze houtzagerij in Veenendaal.

OSB in verschillende soorten

OSB is een constructieplaat die kan worden gebruikt voor het aftimmeren van wanden en het maken van vloeren en vlieringen. OSB naturel is een variant die vanwege zijn neutrale kleur met name wordt toegepast in de meubelindustrie en de interieurbouw. Kan je de vorm van osb waar je naar op zoek bent niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

OSB platen: duurzaam en ecologisch verantwoord

OSB is een duurzaam plaatmateriaal en een belangrijke innovatie in de houtbranche. Bij de productie van het materiaal komt vrijwel geen afval vrij. Het weinige afval dat vrijkomt, de schors, wordt gebruikt als brandstof in de tuinbouw. OSB is een constructieplaat die kan worden gebruikt voor zowel eenvoudige toepassingen, bijvoorbeeld als boekenplank, als bij grotere verbouwingen. Het materiaal kan veel gewicht dragen en is bovendien gemakkelijk te lakken, beitsen of verven.

Gemakkelijk online OSB platen kopen

Bij OPMAATZAGEN.nl kan je snel en eenvoudig OSB kopen. Via je laptop, tablet of smartphone kies je de gewenste afwerking en dikte en geef je de benodigde afmetingen van je OSB aan. Wij zagen jouw bestelling in onze houtzagerij nauwkeurig en gratis voor je op maat. Wil je meerdere soorten plaatmateriaal tegelijk bestellen? Dat kan! Bestel al je plaatmateriaal in één keer en haal je bestelling direct op bij onze houtzagerij in Veenendaal.

Koop jouw OSB platen bij OPMAATZAGEN.nl

Kies je OSB platen in de gewenste dikte en laat jouw plaatmateriaal door ons nauwkeurig op maat zagen. Bij ons betaal je alleen voor het hout dat je echt nodig heeft. Binnen  werkdagen bezorgen wij jouw bestelling bij je thuis. Bespaar jezelf een rit naar de bouwmarkt en onnodig zaagverlies: koop jouw OSB platen gewoon direct online bij OPMAATZAGEN.nl. 

Houtsoorten online bestellen

OPMAATZAGEN.nl is dé online zagerij voor op maat gezaagd OSB en ander plaatmateriaal. In ons assortiment vindt je onder andere MDF platen, multiplex, hard- en zachtboard, spaanplaat en underlayment in elke gewenste afmeting. Heb je vragen over de houtsoorten in ons assortiment? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk ons assortiment