• Home
Thuiswinkel Waarborg

OSB platen online kopen: gratis op maat gezaagd!

OSB kopen

OSB platen online kopen: gratis op maat gezaagd!

Snel en gemakkelijk online OSB platen kopen? Dat kan bij OPMAATZAGEN.nl! We hebben OSB altijd in verschillende diktes op voorraad. Vul de gewenste afmeting van uw OSB in en wij zagen uw bestelling gratis voor u op maat. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen bij u bezorgd. U kunt uw OSB platen ook ophalen bij onze houtzagerij in Veenendaal.

OSB in verschillende soorten

OSB is een constructieplaat die kan worden gebruikt voor het aftimmeren van wanden en het maken van vloeren en vlieringen. OSB naturel is een variant die vanwege zijn neutrale kleur met name wordt toegepast in de meubelindustrie en de interieurbouw. Kunt u de vorm van osb waar u naar op zoek bent niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

OSB platen: duurzaam en ecologisch verantwoord

OSB is een duurzaam plaatmateriaal en een belangrijke innovatie in de houtbranche. Bij de productie van het materiaal komt vrijwel geen afval vrij. Het weinige afval dat vrijkomt, de schors, wordt gebruikt als brandstof in de tuinbouw. OSB is een constructieplaat die kan worden gebruikt voor zowel eenvoudige toepassingen, bijvoorbeeld als boekenplank, als bij grotere verbouwingen. Het materiaal kan veel gewicht dragen en is bovendien gemakkelijk te lakken, beitsen of verven.

 

Gemakkelijk online OSB platen kopen

Bij OPMAATZAGEN.nl kunt u snel en eenvoudig OSB kopen. Via uw laptop, tablet of smartphone kiest u de gewenste afwerking en dikte en geeft u de benodigde afmetingen van uw OSB aan. Wij zagen uw bestelling in onze houtzagerij nauwkeurig en gratis voor u op maat. Wilt u meerdere soorten plaatmateriaal tegelijk bestellen? Dat kan! Bestel al uw plaatmateriaal in één keer en haal uw bestelling direct op bij onze houtzagerij in Veenendaal.

 

Koop uw OSB platen bij OPMAATZAGEN.nl

Kies uw OSB platen in de gewenste dikte en laat uw plaatmateriaal door ons op maat nauwkeurig zagen. Bij ons betaalt u alleen voor het hout dat u echt nodig heeft. Binnen 3 werkdagen bezorgen wij uw bestelling bij u thuis. Bespaar uzelf een rit naar de bouwmarkt en onnodig zaagverlies: koop uw OSB platen gewoon direct online bij OPMAATZAGEN.nl. 

 

Houtsoorten online bestellen

OPMAATZAGEN.nl is dé online zagerij voor op maat gezaagd OSB en ander plaatmateriaal. In ons assortiment vindt u onder andere MDF, multiplex, hard- en zachtboard, spaanplaat en underlayment in elke gewenste afmeting. Heeft u vragen over de houtsoorten in ons assortiment? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk ons assortiment