OSB: sterke constructieplaat op maat

OSB: sterke constructieplaat op maat

Op zoek naar een sterke constructieplaat voor jouw klus? Bestel dan OSB bij dé online zagerij. Wij zagen jouw plaatmateriaal gratis nauwkeurig op maat. Je betaalt alleen voor de vierkante meters die je daadwerkelijk nodig hebt. Wij bezorgen jouw bestelling binnen  werkdagen bij je thuis. Je kunt jouw OSB platen natuurlijk ook op komen halen bij onze houtzagerij in Veenendaal.

De voordelen van OSB

Het belangrijkste kenmerk van OSB platen is de constructieve eigenschap. De plaat bestaat uit drie kruislings gestrooide lagen van samengeperste houtvezels. Hierdoor is OSB een sterk plaatmateriaal en kan het veel gewicht dragen. OSB kan worden gebruikt bij het aftimmeren van wanden en het maken van vloeren en vlieringen. 

  • Geschikt voor dragende toepassingen
  • Gemakkelijk te zagen
  • Kans op barsten of splijten is zeer klein
  • Sterk plaatmateriaal

OSB naturel

OSB naturel is een plaatmateriaal dat voor verschillende doeleinden kan worden ingezet. Zo kan het worden gebruikt voor dragende constructies, maar ook voor decoratieve toepassingen. OSB naturel wordt met name veel gebruikt in de meubelindustrie en interieurbouw vanwege de neutrale kleur. Het plaatmateriaal kan binnenshuis en in een beschermd buitenklimaat worden gebruikt.

Laat jouw OSB platen gratis op maat zagen

Wil je alleen betalen voor de vierkante meters OSB die je nodig hebt? Bestel jouw plaatmateriaal dan snel en eenvoudig bij dé online zagerij. Gebruik de filters om de juiste afwerking en dikte te kiezen en vul de gewenste afmetingen in. Wij zagen jouw OSB gratis nauwkeurig op maat. Jouw bestelling wordt binnen  werkdagen bezorgd of je kunt jouw OSB platen op komen halen bij onze houtzagerij in Veenendaal.

Bekijk ons assortiment