• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

OSB

OSB: sterke constructieplaat op maat

OSB: sterke constructieplaat op maat

Op zoek naar een sterke constructieplaat voor uw klus? Bestel dan OSB bij dé online zagerij. Wij zagen uw plaatmateriaal gratis nauwkeurig op maat. U betaalt alleen voor de vierkante meters die u daadwerkelijk nodig heeft. Wij bezorgen uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u thuis. U kunt uw OSB platen natuurlijk ook op komen halen bij onze houtzagerij in Veenendaal.

Gratis op
maat gezaagd
Vanaf 3
werkdagen in huis
Afhalen
in Veenendaal
Klantenservice

De voordelen van OSB

Het belangrijkste kenmerk van OSB platen is de constructieve eigenschap. De plaat bestaat uit drie kruislings gestrooide lagen van samengeperste houtvezels. Hierdoor is OSB een sterk plaatmateriaal en kan het veel gewicht dragen. OSB kan worden gebruikt bij het aftimmeren van wanden en het maken van vloeren en vlieringen. 

Ons assortiment

  • Geschikt voor dragende toepassingen
  • Gemakkelijk te zagen
  • Kans op barsten of splijten is zeer klein
  • Sterk plaatmateriaal

OSB naturel

OSB naturel is een plaatmateriaal dat voor verschillende doeleinden kan worden ingezet. Zo kan het worden gebruikt voor dragende constructies, maar ook voor decoratieve toepassingen. OSB naturel wordt met name veel gebruikt in de meubelindustrie en interieurbouw vanwege de neutrale kleur. Het plaatmateriaal kan binnenshuis en in een beschermd buitenklimaat worden gebruikt.

Laat uw OSB platen gratis op maat zagen

Wilt u alleen betalen voor de vierkante meters OSB die u nodig heeft? Bestel uw plaatmateriaal dan snel en eenvoudig bij dé online zagerij. Gebruik de filters om de juiste afwerking en dikte te kiezen en vul de gewenste afmetingen in. Wij zagen uw OSB gratis nauwkeurig op maat. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen bezorgd of u kunt uw OSB platen op komen halen bij onze houtzagerij in Veenendaal.

Start met bestellen

Supersnel bestellen

Gratis op maat gezaagd

Kies houtsoort 1
Kies dikte 2
Kies vorm 3
Kies afmetingen 4