Okoumé multiplex platen op maat voor buiten

Okoumé multiplex platen op maat voor buiten

Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je snel en eenvoudig Okoume platen op maat. Deze houtsoort uit West-Afrika is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Kies de juiste dikte van de plaat en vul de benodigde afmetingen in. Wij zagen je Okoume platen vervolgens gratis voor je op maat. Jouw bestelling wordt binnen 3 werkdagen bezorgd of je kunt jouw bestelling kosteloos ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal.

Bestel jouw Okoumé WBP verlijmd op maat

Bij Okoume platen wordt vaak de aanduiding WBP vermeld: Water Boiled Proof. Dit houdt in dat deze vorm van multiplex watervast is verlijmd met een lijm die minimaal 72 uur in een kookproef kan doorbrengen zonder dat de verschillende lagen van het multiplex loslaten. De aanduiding Okoumé WBP is vereist om geschikt te worden bevonden voor buitengebruik.

Okoumé deurplaat: vlak en stabiel

Okoume is een sterk en belastbaar plaatmateriaal met een egaal oppervlak. Het is erg geschikt voor het maken van deuren waarbij stabiliteit en vlakheid belangrijk zijn, ook in een vochtige omgeving. De Okoumé fineren waaruit een Okoumé deurplaat is opgebouwd, vormen een goede basisplaat voor een extra toplaag die bovendien gemakkelijk te frezen is.

Online jouw Okoumé multiplex op maat bestellen

Via uw laptop, tablet of smartphone bestel je in onze webshop eenvoudig jouw Okoumé multiplex op maat. Kies de gewenste afwerking en dikte met behulp van de filters, en vul de benodigde afmetingen in. In onze professionele zagerij zagen we je bestelling nauwkeurig en gratis voor je op maat. Wil je meerdere houtsoorten of platen in één keer bestellen? Geen probleem! 

Verkrijgbare houtsoorten

OPMAATZAGEN.nl is dé online zagerij. In ons uitgebreide assortiment vind je niet alleen Okoume platen, maar kun je ook terecht voor onder andere underlayment, spaanplaat, OSB en MDF. Vind je de houtsoort waar je naar op zoek bent toch niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Bekijk ons assortiment