• Home
Thuiswinkel Waarborg

Okoumé multiplex platen op maat voor buiten

Okoumé multiplex platen op maat voor buiten

Bij OPMAATZAGEN.nl bestelt u snel en eenvoudig Okoumé multiplex platen op maat. Deze houtsoort uit West-Afrika is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Kies de juiste dikte van de plaat en vul de benodigde afmetingen in. Wij zagen uw Okoumé multiplex platen vervolgens gratis voor u op maat. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen bezorgd of u kunt uw bestelling kosteloos ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal.

Bestel uw Okoumé WBP verlijmd op maat

Bij Okoumé multiplex platen wordt vaak de aanduiding WBP vermeld: Water Boiled Proof. Dit houdt in dat deze vorm van multiplex watervast is verlijmd met een lijm die minimaal 72 uur in een kookproef kan doorbrengen zonder dat de verschillende lagen van het multiplex loslaten. De aanduiding Okoumé WBP is vereist om geschikt te worden bevonden voor buitengebruik.

Okoumé deurplaat: vlak en stabiel

Okoumé multiplex is een sterk en belastbaar plaatmateriaal met een egaal oppervlak. Het is erg geschikt voor het maken van deuren waarbij stabiliteit en vlakheid belangrijk zijn, ook in een vochtige omgeving. De Okoumé fineren waaruit een Okoumé deurplaat is opgebouwd, vormen een goede basisplaat voor een extra toplaag die bovendien gemakkelijk te frezen is.

Online uw Okoumé multiplex op maat bestellen

Via uw laptop, tablet of smartphone bestelt u in onze webshop eenvoudig uw Okoumé multiplex op maat. Kies de gewenste afwerking en dikte met behulp van de filters, en vul de benodigde afmetingen in. In onze professionele zagerij zagen we uw bestelling nauwkeurig en gratis voor u op maat. Wilt u meerdere houtsoorten of platen in één keer bestellen? Geen probleem! 

Verkrijgbare houtsoorten

OPMAATZAGEN.nl is dé online zagerij. In ons uitgebreide assortiment vindt u niet alleen Okoumé multiplex platen, maar kunt u ook terecht voor onder andere underlayment, spaanplaat, OSB en MDF. Vindt u de houtsoort waar u naar op zoek bent toch niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk ons assortiment