• Home
Thuiswinkel Waarborg

Op maat gezaagd multiplex watervast voor buiten

Op maat gezaagd multiplex watervast voor buiten

Alleen betalen voor de multiplex watervaste platen voor buiten die u daadwerkelijk nodig heeft? Bestel uw multiplex platen online bij OPMAATZAGEN.nl; gratis voor u op maat gezaagd in elke gewenste afmeting. Met onze service bespaart u uzelf een rit naar de bouwmarkt én onnodig zaagverlies. Haal uw bestelling op in onze houtzagerij in Veenendaal of laat het binnen 3 werkdagen thuisbezorgen.


Bekijk hier alle Multiplex op de webshop

Multiplex watervast voor buiten

Multiplex watervast buiten is opgebouwd uit Okoumé fineren. Op het gebied van multiplex is deze plaat een topproduct, mede door het gladde oppervlak en het lichte gewicht. Multiplex watervast is, zoals de naam al doet vermoeden, watervast verlijmd en geschikt voor buitengebruik en binnenbetimmeringen in vochtige ruimtes. Okoumé multiplex heeft een aantrekkelijke tekening door de fijne nerf. Daardoor is de plaat bovendien ook goed te zagen, frezen, schroeven en te spijkeren. Daarnaast zijn er bij Okoumé multiplex slechts enkele verfbehandelingen nodig voor een fraaie afwerking.

Bestel uw multiplex watervast voor buiten eenvoudig online

Bent u op zoek naar gegrond en watervast multiplex, bijvoorbeeld voor het maken van een boeibord, luifel of dakrand? Bestel uw plaatmateriaal dan snel en eenvoudig online bij OPMAATZAGEN.nl. Kies de juiste afwerking en dikte van de plaat en vul de gewenste afmetingen in. In onze professionele zagerij zagen we uw multiplex platen gratis voor u op maat. Vindt u de houtsoort waar u naar op zoek bent niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestel Multiplex op maat!

 

Multiplex watervast buiten bij OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl is dé online zagerij voor op maat gezaagd hout. We hebben altijd diverse houtsoorten in verschillende afwerkingen en diktes op voorraad. Alle houtsoorten kunnen voor u in de gewenste afmeting worden gezaagd. Bespaar uzelf een rit naar de bouwmarkt en bestel uw multiplex watervast voor buiten gewoon vanaf huis met uw laptop of smartphone. Heel eenvoudig, en zo gepiept!

 

Op zoek naar een andere houtsoort?

Behalve Okoumé multiplex voor buiten vindt u in ons assortiment nog diverse andere houtsoorten. Zo leveren we onder andere MDF, OSB, spaanplaat en underlayment platen in iedere gewenste dikte en afmeting. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere houtsoorten tegelijk te bestellen.

Bekijk hier ons assortiment