• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Multiplex interieur kopen

Multiplex interieur kopen

Multiplex interieur kopen

Snel en voordelig online multiplex interieur kopen? Dat kan bij opmaatzagen.nl. Wij zagen uw plaatmateriaal gratis nauwkeurig in elke gewenste afmeting. Wij hebben multiplex interieur in verschillende afwerkingen en diktes altijd voldoende op voorraad. Uw bestelling wordt binnen drie werkdagen thuisbezorgd.

Gratis op
maat gezaagd
Vanaf 3
werkdagen in huis
Afhalen
in Veenendaal
Klantenservice

Gebruik van multiplex interieur

Zoals de naam al doet vermoeden, is multiplex interieur geschikt voor gebruik binnenshuis. Het is een lichte, maar sterke vorm van multiplex, eenvoudig te bewerken en met een lange levensduur. Het plaatmateriaal wordt voornamelijk gebruikt in de interieurbouw. Zo is het mogelijk wanden en plafonds met multiplex te bekleden en wordt het plaatmateriaal gebruikt voor het maken van een ombouw of als front voor een keukenkastje.

Ons assortiment

Soorten multiplex

  • Multiplex exterieur
  • Multiplex interieur berken
  • Multiplex interieur gegrond
  • Multiplex interieur populier
  • Okoume
  • Okoume gegrond

Multiplex interieur online bestellen

Online multiplex interieur kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met behulp van een aantal simpele stappen kiest u de juiste afwerking en dikte van uw multiplex. Daarna vult u de gewenste afmetingen in en zagen wij het plaatmateriaal gratis voor u op maat. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen geleverd. Het is ook mogelijk om uw multiplex interieur direct op te halen bij onze houtzagerij in Veenendaal.

Multiplex interieur kopen bij opmaatzagen.nl

Opmaatzagen.nl is dé online zagerij. We hebben een uitgebreid assortiment hout en plaatmaterialen. Onnodig zaagverlies is vanaf nu verleden tijd. Staat de houtsoort waar u naar op zoek bent er toch niet bij? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Een andere houtsoort nodig?

Bij opmaatzagen.nl kunt u meer dan alleen multiplex interieur kopen. Zo hebben we multiplex exterieur en multiplex watervast, maar ook MDF, spaanplaat, board en andere plaatmaterialen in ons assortiment. Leverbaar in verschillende diktes en afwerkingen, altijd gratis nauwkeurig voor u op maat gezaagd. Bestel uw hout of plaatmateriaal snel en eenvoudig bij dé online zagerij: opmaatzagen.nl.

Supersnel bestellen

Gratis op maat gezaagd

Kies houtsoort 1
Kies dikte 2
Kies vorm 3
Kies afmetingen 4