Multiplex: gratis op maat gezaagd

Multiplex: gratis nauwkeurig op maat gezaagd

Ben je op zoek naar op maat gezaagde multiplex platen? Bestel deze dan nu eenvoudig en voordelig bij OPMAATZAGEN.nl. De beste kwaliteit multiplex tegen een scherpe prijs en gratis tot op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd. Je kunt de multiplex platen op iedere locatie in Nederland laten bezorgen of deze gratis ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal.

De voordelen van multiplex

Multiplex heeft vele voordelen: het is een lichte, maar sterke plaat, waardoor je er gemakkelijker en sneller mee kunt werken dan met vele andere materialen. Multiplex wordt voor zowel constructieve als decoratieve toepassingen gebruikt. Het materiaal heeft een vlak oppervlak, trekt nauwelijks krom en heeft een zeer lange levensduur.

Multiplex platen worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld gevelbekleding, dakkapellen, duivenhokken, kinderspeelgoed, blinde verwerking in interieur- en caravanbouw en betimmering van bestelwagens. A- kwaliteit Multiplex bestel je eenvoudig en snel bij OPMAATZAGEN.nl: gratis op maat gezaagd in elke gewenste afmeting!

Multiplex platen op maat bestellen bij OPMAATZAGEN.nl

Bij OPMAATZAGEN.nl kun je snel en eenvoudig op maat gezaagd Multiplex voor binnen en buiten kopen. Je kiest zelf de dikte en de afwerking en vervolgens vul je de gewenste afmetingen in. Wij zagen je multiplex plaatmateriaal gratis op maat en bezorgen deze binnen werkdagen bij je thuis. Je kunt jouw bestelling ook kosteloos afhalen in onze houtzagerij in Veenendaal.

Bestel Multiplex op maat!

Multiplex interieur en exterieur

Multiplex is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: zowel voor toepassingen binnen (multiplex interieur) als buiten (multiplex exterieur). Daarnaast is multiplex verkrijgbaar in een gegronde variant waardoor afwerking nog eenvoudiger wordt. Wil je multiplex toepassen op plaatsen met een verhoogde vochtbelasting, zoals boeiboorden en gevelvullingen? Dan zijn watervaste multiplex platen (Okoumé) uitstekend geschikt.

 

Watervaste multiplex platen: Okoumé

Okoumé is tweezijdig geschuurd plaatmateriaal met duurzame, watervaste eigenschappen: het kan – mits correct afgewerkt – zowel binnen in vochtige ruimtes als buiten uitstekend gebruikt worden. De plaat is relatief licht en heeft een fijne houtvezelstructuur. Dit maakt het materiaal zeer geschikt voor bewerking. Okoumé platen zijn zowel gegrond als ongegrond verkrijgbaar.

Bekijk alle Multiplex in onze webshop