MDF vochtwerend gratis op maat gezaagd

MDF vochtwerend gratis op maat gezaagd

Als je van plan bent MDF buitenshuis te gebruiken, heb je MDF vochtwerend nodig. Deze vorm van MDF is speciaal geschikt voor vochtige ruimten vanwege de verminderde absorberende werking en is te herkennen aan zijn groene kleur. Bestel jouw MDF vochtwerend online bij OPMAATZAGEN.nl en kom je bestelling direct ophalen in onze zagerij in Veenendaal. 

MDF Vochtwerend op maat

Bij OPMAATZAGEN.nll hebben we een uitgebreid assortiment aan hout en plaatmateriaal. Kies bijvoorbeeld voor MDF lakdragende platen: direct te schilderen en geschikt voor gebruik binnenshuis. Of MDF blank, wat veel wordt gebruikt in de interieurbouw en meubelindustrie, terwijl MDF vochtwerend speciaal is ontworpen voor gebruik in vochtige ruimten, zoals de badkamer en keuken. Staat het MDF waar je naar op zoek bent er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Grote buigsterkte
  • Hoge slijtvastheid
  • Gemakkelijk schroeven en spijkeren
  • Goed bewerkbaar
  • Trekt niet of nauwelijks krom

MDF vochtwerend maken

Standaard blanke MDF platen zijn niet vochtwerend en kunnen niet worden gebruikt in vochtige ruimten. Voor MDF vochtwerende platen is echter een andere lijmsoort gebruikt, waardoor de platen uitermate geschikt zijn om te gebruiken in vochtige ruimten, zoals de badkamer. Het is zelfs mogelijk om MDF vochtwerend ook waterafstotend te maken.

MDF vochtwerend verven

Het is mogelijk om MDF vochtwerend te verven. Dit draagt niet alleen bij aan de uitstraling van de MDF plaat, maar zorgt er bovendien voor dat het materiaal waterafstotend wordt. Hiervoor kan je de plaat afwerken met een verf of aflak. MDF vochtwerend heeft een hoge slijtvastheid, waardoor je er lang plezier van zult beleven. 

MDF v313 vochtwerend

MDF v313 vochtwerend is speciaal ontworpen voor toepassing in vochtige ruimten, zoals de badkamer of de keuken. Dit plaatmateriaal is te herkennen aan de groene kleur. Normaal MDF neemt gemakkelijk vocht op en zet daardoor uit, maar dit is niet het geval bij MDF v313 vochtwerend. Vochtwerend betekent niet dat het MDF waterafstotend is. Hiervoor moet het materiaal worden afgewerkt met een verf of aflak. 

MDF v313 wit

Een andere variant van MDF vochtwerend is MDF v313 wit. Dit plaatmateriaal is geschikt voor gebruik in vochtige ruimten en wordt dankzij de neutrale kleur veel gebruikt als interieurtoepassing. MDF vochtwerend is in onze webshop verkrijgbaar met een dikte van 18 millimeter. Kies zelf de gewenste afmeting en laat je MDF v313 gratis door ons op maat zagen.

Bekijk ons assortiment