Bestel gemakkelijk en snel online uw hardhout op maat

Bestel gemakkelijk en snel online jouw hardhout op maat

Wil je eenvoudig en snel online hardhout platen op maat bestellen? Dat kan bij OPMAATZAGEN.nl, dé online zagerij voor op maat gezaagd hout. Ons assortiment bestaat uit diverse houtsoorten, waaronder Multiplex en Betonplex. Welke soort je ook kiest, ze zijn direct leverbaar in iedere gewenste afmeting.

Waarom hardhout?

Hardhout is de verzamelnaam voor hout dat afkomstig is van loofbomen. Loofbomen groeien langzamer dan naaldbomen, waardoor ze vaak harder hout geven dan naaldbomen. De term ‘hardhout’ wordt daarom over het algemeen gebruikt voor de harde en duurzame houtsoorten.

Uitgebreid assortiment houtsoorten

In onze houtzagerij wordt iedere plaat hardhout op maat gezaagd; tot op de millimeter nauwkeurig en zonder splinters. Ben je op zoek naar een specifieke houtsoort die je niet terug kunt vinden in onze webshop? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Bekijk hier ons Assortiment

Hardhout op maat bestellen bij OPMAATZAGEN.nl

Bij OPMAATZAGEN.nl kan je snel en eenvoudig hardhout platen op maat bestellen. Met behulp van een aantal simpele stappen kies je de juiste afwerking en dikte en vul je de gewenste afmetingen in. Wij zagen de bestelling voor je op maat en je hebt deze binnen  werkdagen in huis. Nooit meer een stapel hout tot aan het dashboard van je auto én je betaalt alleen voor de vierkante meters die je daadwerkelijk nodig hebt.

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl is dé online zagerij voor op maat gezaagd hardhout. We hebben altijd diverse soorten hout en plaatmaterialen voldoende op voorraad, in verschillende afwerkingen en dikten. Wil je meerdere soorten hardhout op maat tegelijk bestellen of in combinatie met ander plaatmateriaal? Dat kan! Geef de afmetingen op van de verschillende houtsoorten en laat je hout door ons gratis op maat zagen.

Dé online zagerij voor al jouw houtsoorten

Ben je op zoek naar een specifieke houtsoort? Bij ons bestel je onder andere spaanplaat, MDF, underlayment, OSB en Pellos Floor gemakkelijk online. Allemaal in de door jou gewenste dikte en afmetingen, gratis voor je op maat gezaagd. Bekijk hier het complete overzicht van alle houtsoorten in ons assortiment. 

Bekijk hier onze webshop