Constructieplaat op maat - gratis gezaagd!

Constructieplaat op maat - gratis gezaagd!

Ben je op zoek naar een OSB op maat gezaagd voor jouw project? Bestel dan je OSB bij OPMAATZAGEN.nl. Kies de gewenste houtsoort, afwerking en dikte en wij zagen jouw plaat nauwkeurig én gratis voor je op maat. Snel besteld en snel geleverd: Je hebt jouw bestelling binnen 3 werkdagen in huis!

Constructieplaten voor binnen of buiten

De bekendste constructieplaten zijn OSB, Underlayment, spaanplaat, Multiplex en MDF. Deze platen bestaan uit verlijmde laagjes hout of grove vezels die onder hoge druk worden samengeperst. Bij je keuze voor een constructieplaat is het belangrijk om rekening te houden met binnen- of buitengebruik. Veel constructieplaten zijn namelijk alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Wanneer platen ook buiten kunnen worden gebruikt, zijn ze voorzien van een extra coating en zijn ze bovendien watervast verlijmd. Als je een plaat voor binnen buitenshuis gebruikt, zal deze snel vocht opnemen en uitzetten.

Bestel snel en eenvoudig jouw constructieplaat op maat

Bij OPMAATZAGEN.nl is het mogelijk je constructieplaat op maat te bestellen. Dit betekent dat je alleen betaalt voor de vierkante meters die je daadwerkelijk nodig hebt. Bovendien voorkom je onnodig zaagverlies. Gebruik de filters in de webshop om het juiste materiaal, de afwerking en de dikte te kiezen. Tot slot vul je de gewenste afmetingen in. Via je laptop, tablet of smartphone bestel je snel en eenvoudig jouw constructieplaat op maat. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere houtsoorten tegelijk te bestellen.

Constructieplaat op maat

OPMAATZAGEN.nl is dé online zagerij voor op maat gezaagd hout. We hebben diverse soorten hout en plaatmateriaal altijd voldoende op voorraad. Wanneer je jouw constructieplaat op maat hebt besteld, kun je jouw bestelling direct ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal. Laat je jouw plaatmateriaal liever bezorgen? Dat kan! Je hebt je bestelling binnen 3 werkdagen in huis.

Alle verkrijgbare houtsoorten

Heb je ons uitgebreide assortiment al bekeken? Zoek de passende houtsoort voor je project. Kies onder andere uit hard-, zacht- en lakboard, Pellos Floor en diverse soorten MDF of Multiplex. Staat de houtsoort waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden.

Bekijk hier ons Assortiment