• Home
Thuiswinkel Waarborg

Constructieplaat op maat - gratis gezaagd!

Constructieplaat op maat - gratis gezaagd!

Bent u op zoek naar een constructieplaat op maat gezaagd voor uw project? Bestel dan uw constructieplaat bij OPMAATZAGEN.nl. Kies de gewenste houtsoort, afwerking en dikte en wij zagen uw plaat nauwkeurig én gratis voor u op maat. Snel besteld en snel geleverd: u heeft uw bestelling binnen 3 werkdagen in huis!

Constructieplaten voor binnen of buiten

De bekendste constructieplaten zijn OSB, underlayment, spaanplaat, multiplex en MDF. Deze platen bestaan uit verlijmde laagjes hout of grove vezels die onder hoge druk worden samengeperst. Bij uw keuze voor een constructieplaat is het belangrijk om rekening te houden met binnen- of buitengebruik. Veel constructieplaten zijn namelijk alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Wanneer platen ook buiten kunnen worden gebruikt, zijn ze voorzien van een extra coating en zijn ze bovendien watervast verlijmd. Als u een plaat voor binnen buitenshuis gebruikt, zal deze snel vocht opnemen en uitzetten.

Bestel snel en eenvoudig uw constructieplaat op maat

Bij OPMAATZAGEN.nl is het mogelijk uw constructieplaat op maat te bestellen. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de vierkante meters die u daadwerkelijk nodig heeft. Bovendien voorkomt u onnodig zaagverlies. Gebruik de filters in de webshop om het juiste materiaal, de afwerking en de dikte te kiezen. Tot slot vult u de gewenste afmetingen in. Via uw laptop, tablet of smartphone bestelt u snel en eenvoudig uw constructieplaat op maat. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere houtsoorten tegelijk te bestellen.

Constructieplaat op maat

OPMAATZAGEN.nl is dé online zagerij voor op maat gezaagd hout. We hebben diverse soorten hout en plaatmateriaal altijd voldoende op voorraad. Wanneer u uw constructieplaat op maat heeft besteld, kunt u uw bestelling direct ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal. Laat u uw plaatmateriaal liever bezorgen? Dat kan! U heeft uw bestelling binnen 3 werkdagen in huis.

Alle verkrijgbare houtsoorten

Heeft u ons uitgebreide assortiment al bekeken? Zoek de passende houtsoort voor uw project. Kies onder andere uit hard-, zacht- en lakboard, Pellos Floor en diverse soorten MDF of multiplex. Staat de houtsoort waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact met op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Bekijk hier ons Assortiment