Betonplex: gratis op maat gezaagd

Betonplex platen: gratis op maat gezaagd

Ben je op zoek naar scherp geprijsde betonplex platen in een bepaald formaat? Bestel bij OPMAATZAGEN.nl dan snel en eenvoudig de platen die je nodig heeft. Kies de gewenste afwerking en dikte en laat de betonplex platen gratis door ons op maat zagen. Jouw betonplex kun je geleverd krijgen binnen werkdagen.

De voordelen van betonplex

Betonplex is een watervaste, verlijmde plaat die aan beide kanten is afgewerkt met een epoxylaag. Deze harde, waterdichte coating zorgt ervoor dat de betonplex platen niet behandeld hoeven te worden en maakt het materiaal bovendien slag –en krasvast. Door het gladde oppervlak kunnen de platen worden gebruikt voor onder andere opbergruimten, dierenhokken, glijbanen en als bodem van een aanhangwagen. 

Bij OPMAATZAGEN.nl kan jij terecht voor A- kwaliteit betonplex, opgebouwd uit hardhout. Kies de gewenste afwerking en dikte van jouw betonplex en laat jouw platen gratis door ons op maat zagen. Scherp geprijsd en binnen werkdagen in huis!

  • Watervast
  • Geen verdere behandeling nodig
  • Geschikt voor het maken van stellingen en funderingen
  • Glad oppervlak
  • Zeer sterk plaatmateriaal/betonplex

Betonplex watervaste platen

Dankzij de harde, waterdichte epoxylaag is betonplex watervast en heeft het een glad oppervlak. Betonplex wordt speciaal gemaakt voor het maken van bekistingen waar beton in wordt gestort. Door de epoxylaag hecht beton zich namelijk niet aan betonplex watervast, waardoor de bekisting na het uitharden weer kan worden weggehaald. 

Betonplex platen op maat bestellen bij OPMAATZAGEN.nl

Heb je op maat gezaagd betonplex nodig? Bestel jouw betonplex platen eenvoudig en snel online bij OPMAATZAGEN.nl. Kies zelf de afwerking, dikte en afmeting en wij zagen jouw betonplex platen gratis voor jou op maat. Jouw bestelling wordt binnen werkdagen thuisbezorgd.

Bekijk hier ons Assortiment