Hout rond laten zagen, dat doe je bij OPMAATZAGEN!

Plaatmateriaal op maat rond laten zagen

Bij OPMAATZAGEN.nl kan je gemakkelijk een gevarieerd aanbod aan plaatmateriaal rond laten zagen. Je hoeft alleen de diameter door te geven en wij zagen het tot op de millimeter nauwkeurig voor je op maat. Plaatmateriaal waar dit voor kan is bijvoorbeeld MDF, Timmerpaneel, Meubelpaneel, Spaanplaat, Multiplex, Betonplex en OSB.

De diameter van de ronde plaat kan maximaal 1,0 centimeter minder zijn dan de breedte van de hele plaat. Hierdoor kunnen onze zaagspecialisten een mooie cirkel zagen. Hoeveel die diameter dan uiteindelijk is hangt dus af van de afmetingen van het plaatmateriaal. Bij veel zagerijen zal er in het midden van het materiaal een klein gaatje worden aangebracht. Dit wordt gebruikt voor ondersteuning tijdens het zagen. Bij OPMAATZAGEN.nl kunnen we echter zonder deze ondersteuning rond zagen, waardoor jouw rond gezaagd plaatmateriaal nog helemaal gaaf is!

Bekijk al het Plaatmateriaal in onze webshop

Toepassingen rond gezaagd plaatmateriaal

Het is natuurlijk heel mooi dat plaatmateriaal rond gezaagd kan worden, maar wat kan je er mee? Een tafelblad maken bijvoorbeeld! Een mooi voorbeeld zijn de tafelbladen die we gezaagd hebben voor de olievaten van een klant, het resultaat vind je op onze blog. Je kan het natuurlijk ook voor een hoop decoratieve toepassingen inzetten. Heb jij nog ideeën voor wat je met rond gezaagd plaatmateriaal kan doen? Laat het ons weten!

Naast de mogelijkheid om plaatmateriaal rond te laten zagen zijn er ook nog meer vormen. Zo kan je platen in vierkant, rechthoek, driehoek en ook een trapezium of een parallellogram laten zagen. Ook kunnen we de kopse kanten van afwerkingen voorzien. We zagen de kopse kanten in verstek, maar kunnen de kopse kanten ook afschuinen en afronden. Daarnaast kunnen we ook een holprofiel of een kwartrond aanbrengen bij de kopse kanten.

Wil jij nou ook rond gezaagd plaatmateriaal hebben voor jouw klus? Dat kan! Bestel jouw plaatmateriaal gemakkelijk en snel bij OPMAATZAGEN.nl. In onze webshop hebben we een breed aanbod aan hout- en plaatmateriaal. Tijdens het bestellen kan je aangeven dat je het plaatmateriaal rond wilt laten zagen en welke diameter het moet hebben. Wij gaan daarna direct aan de slag en leveren al de onderdelen bij jou aan huis!

Bestel jouw Plaatmateriaal!