• OPMAATZAGEN.nl
  • Wit hardboard online bestellen? Dat kan bij OPMAATZAGEN.nl!

Wit hardboard online bestellen? Dat kan bij OPMAATZAGEN.nl!

Hardboard is een dun en hard plaatmateriaal in de board familie. Het wordt gemaakt van kleine houtvezels die worden geperst tot een plaat. In dit proces wordt bij hardboard géén lijm gebruikt. Hierdoor is het af te raden om hardboard te schuren om het vervolgens in een kleur, bijvoorbeeld wit, te schilderen. Het schuren tast de structurele integriteit van de plaat aan en zorgt ervoor dat de plaat sneller kapot gaat. Mocht je toch wit v willen hebben, of hardboard willen schilderen, kun je kiezen voor lakboard. Hardboard wit is een hardboard variant die een witte kunststof toplaag heeft gekregen. Hierdoor hoef je de plaat niet meer te schilderen als je een witte hardboard plaat wilt, of kun je het materiaal zonder problemen licht opschuren en aflakken in iedere gewenste kleur!

Hardboard wit (lakboard) op maat

Hardboard wit wordt voor gebruik vaak nog op maat gezaagd. 

Hardboard in een rechthoek of vierkant laten zagen

Rechthoeken en vierkanten zijn de meest populaire vormen van plaatmateriaal. Deze vormen zijn op veel manieren toe te passen. Voor lakboard worden deze vormen vaak gebruikt als achterwand voor kasten. Ook kunnen we vierkanten en rechthoeken nog verder afwerken.

Hardboard wit online bestellen

Hardboard wit online bestellen doe je bij OPMAATZAGEN.nl! Via onze webshop bestel je gemakkelijk en snel wit hardboard en nog veel meer ander plaatmateriaal op maat. Je vindt het in ons assortiment onder de naam Lakboard. Tijdens het bestellen voer je de gewenste vormen en afmetingen in. Als je de bestelling hebt voltooid gaan we direct voor je aan de slag. Wanneer al het zaagwerk is voltooid kun je jouw bestelling ophalen bij onze zagerij in Veenendaal of kun je het thuis laten bezorgen. Je kunt dan zelf kiezen welke dag en welk tijdstip de bestelling aan moet komen, handig hè? Bestel snel hardboard wit online en start je nieuwe klus!

Wit hardboard (Lakboard) online bestellen!