Goedkoop plaatmateriaal online kopen?

Goedkoop plaatmateriaal online bestellen? Dat doe je natuurlijk bij OPMAATZAGEN.nl. Niet alleen omdat wij je een ruime keuze aan goedkoop plaatmateriaal online aanbieden, maar ook omdat wij zorgen voor een veelzijdige extra service. Zo kunnen wij al het plaatmateriaal gratis voor je op maat zagen. Zo kun jij direct na het ophalen of laten bezorgen van je bestelling aan de slag om een mooi eindresultaat neer te zetten, wat je ook wilt maken. Neem gerust even een kijkje in ons veelzijdige assortiment als je goedkoop plaatmateriaal online wilt bestellen. Hieronder zullen wij een korte samenvatting geven van de mogelijkheden.

Betonplex online bestellen

Je kunt diverse soorten goedkoop plaatmateriaal online bestellen en één variant uit ons assortiment is betonplex. Deze variant is watervast en extreem sterk, waardoor het geschikt is voor de meest uiteenlopende toepassingen. Betonplex heeft een basis van multiplex en is aan beide zijden voorzien van een laag kunststof. Cement hecht niet aan betonplex. Je kunt goedkoop dit plaatmateriaal online bestellen en er meteen mee aan de slag gaan. Het hoeft namelijk niet behandeld te worden. Wil je het gebruiken in vochtige omstandigheden? Dan is behandeling van de kopse kanten wel raadzaam.

Bestel hier Betonplex op maat!

Goedkoop plaatmateriaal online bestellen: board

Board is een materiaal dat kan worden ingedeeld bij de vezelplaten, de categorie waar ook de welbekende MDF platen in thuishoren. Board is er in twee varianten, namelijk zachtboard en hardboard. Bij zachtboard zijn natte houtvezels met een gematigde druk en onder hoge temperatuur geperst. Voor hardboard gebeurt dit onder een hoge druk. Uiteindelijk is dit proces voldoende en hoeft er geen verlijming plaats te vinden. De vezels houden sterk aan elkaar vast. Board is een goedkoop plaatmateriaal dat je online kunt bestellen. Het materiaal is uitsluitend geschikt voor binnen gebruik.

MDF goedkoop plaatmateriaal online kopen

We noemden MDF net al even. Natuurlijk mag MDF niet ontbreken in ons assortiment. We hebben het hier immers over één van de meest populaire varianten onder de plaatmaterialen. Eén van de grootste voordelen van MDF is de eenvoudige bewerkbaarheid. Het materiaal splintert niet en kan met het grootste gemak worden bewerkt voor eindeloos veel toepassingen. Daarnaast is MDF duurzaam en zeer sterk. Je kunt dit goedkoop plaatmateriaal online bestellen en op maat laten zagen door ons.

Goedkoop plaatmateriaal online: meubel- en timmerpanelen

Goedkoop plaatmateriaal online bestellen betekent in de meeste gevallen dat je plaatmateriaal bestelt dat niet is afgewerkt aan de randen. De meubel- en timmerpanelen zijn hier een uitzondering in en weten zich dan ook te onderscheiden van de andere producten in het assortiment. De timmerpanelen bestaan uit massief materiaal en zijn afgeschuind aan de lange zijde. De meubelpanelen zijn aan de lange zijden met een kantband afgewerkt en zijn voorzien van een kunststof laag.

Multiplex: populair, goedkoop plaatmateriaal online bestellen

Multiplex behoort tot de meest populaire plaatmaterialen en dat is zeker niet voor niets. Multiplex is zeer breed toepasbaar en biedt eindeloos veel voordelen. Hierbij valt te denken aan de hoge mate van kracht, het lichte gewicht en de onderhoudsvriendelijkheid van het materiaal. Je kunt goedkoop plaatmateriaal online bestellen in diverse soorten. Multiplex is onder andere beschikbaar in de varianten okoumé, hardhout, populier en berken.

Sterk en goedkoop plaatmateriaal online kopen

Ben je op zoek naar plaatmateriaal dat constructief bijzonder sterk is? Dan is OSB de juiste keuze. Deze variant wordt vervaardigd uit houtsnippers. Het wordt dus als het ware gemaakt van resthout, waardoor het een zeer duurzaam product is. OSB kent een industrieel uiterlijk, waardoor het materiaal steeds populairder wordt voor onder meer tafelbladen, werkbladen, keukens en meubelstukken. De toepassingen van OSB zijn veelzijdig. Je kunt goedkoop dit plaatmateriaal online bestellen bij OPMAATZAGEN.nl.

Makkelijk bewerkbaar goedkoop plaatmateriaal online

Wil je goedkoop plaatmateriaal online bestellen en zoek je naar een variant die zeer makkelijk bewerkbaar is? Dan is spaanplaat wellicht de juiste keuze. Deze variant behoort, net als OSB en MDF, tot de vezelplaten. Spaanplaat is op de eerste plaats heel betaalbaar omdat het wordt gemaakt van houtsnippers. Een ander belangrijk voordeel is dat we het hier hebben over een zeer duurzaam product. Constructief is spaanplaat relatief sterk, waardoor het breed toepasbaar is bij bijvoorbeeld meubels en scheidingswanden.

Constructieve plaat: underlayment

Zoek je een constructieve plaat die uitstekend geschikt is om te gebruiken als ondervloer? Dan kom je uit bij underlayment. Deze plaat is uitstekend voor ondervloeren, maar kan ook voor andere doeleinden uitstekend worden gebruikt. Hierbij valt te denken aan het realiseren van daken of muren. De natuurlijke uitstraling van Underlayment zorgt ervoor dat het materiaal ook vaker gebruikt wordt voor decoratieve toepassingen en meubelstukken. Wil je goedkoop plaatmateriaal online bestellen voor een werkblad? Ook dan is Underlayment een uitstekende keuze.

Kunststof / HPL plaatmateriaal

Tot slot vind je kunststof / HPL plaatmateriaal in ons assortiment. Dit plaatmateriaal kent diverse interessante voordelen. Zo zullen er niet snel krassen op de platen ontstaan en heeft vocht ook geen invloed op dit plaatmateriaal. Dit zorgt ervoor dat het kunststof / HPL plaatmateriaal in het bijzonder goed geschikt is voor toepassingen in de buitenlucht. Een ander belangrijk voordeel van dit plaatmateriaal is dat het beschikbaar is in de meest uiteenlopende kleuren, waardoor het makkelijker is om het eindresultaat helemaal aan te passen aan de gewenste sfeer.

Goedkoop plaatmateriaal online bestellen bij OPMAATZAGEN.nl

Wil je goedkoop plaatmateriaal online bestellen en laten bezorgen op de gewenste locatie? Dan ben je bij OPMAATZAGEN.nl van harte welkom. Bekijk ons assortiment en start met je nieuwe klus! Wil je goedkoop plaatmateriaal online bestellen, maar kun je wel wat advies gebruiken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Wij zorgen voor A-kwaliteit plaatmateriaal, tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd. In ons ruime assortiment vind je hét perfecte plaatmateriaal voor jouw klus.

Bekijk ons assortiment en ga aan de slag!