Thuiswinkel Waarborg

Zwevend TV meubel van MDF Blank door Suzan

Zwevend TV meubel van MDF Blank door Suzan
Zwevend TV meubel van MDF Blank door Suzan
Zwevend TV meubel van MDF Blank door Suzan
Zwevend TV meubel van MDF Blank door Suzan

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Suzan heeft van MDF Blank een zwevend TV meubel op maat laten maken. Het MDF is zwart geverfd en het meubel is vervolgens aan de muur gemonteerd. Het eindresultaat zie je hier! (Fotocredits: @droomdesign op Instagram)

Het TV meubel van Suzan

Suzan heeft voor haar woonkamer een zwevend TV meubel ontworpen. Het meubel is zó ontworpen dat de TV er perfect in past. Naast de TV-nis zijn nog twee vakken met enkele deurtjes, ruimte zat om alle ontvangers, versterkers of de oude DVD collectie in te bewaren! Het zwevend TV meubel heeft ze op maat laten zagen door OPMAATZAGEN.nl. Dit kan je zelf ook heel eenvoudig doen door jouw meubel uit te schetsen op ons schetspapier. Vervolgens zet je alle specificaties in onze maatwerk configurator, ontvang je direct de prijs en kun je jouw meubel gelijk bestellen. Simpel toch?

Download ons schetspapier Bestel jouw eigen maatwerk meubel!

Meubels maken van MDF Blank

 

MDF Blank is de standaardvariant van MDF. Het wordt dan ook gebruikt voor de meest uiteenlopende projecten. Omdat er niks is gedaan met het plaatmateriaal moet het voor gebruik nog wel behandeld worden. Hiermee geef je het materiaal een strakke afwerking en bescherm je het ook tegen vocht en vuil. Blank MDF is namelijk erg gevoelig voor vocht, je kunt het daardoor ook niet toepassen in vochtige ruimtes. Als dat wel op de planning stond voor jouw meubel kun je kiezen voor MDF Vochtwerend V313.

Bekijk MDF Blank in de webshop

Het behandelen van MDF

MDF Blank moet je dus eerst nog goed behandelen voordat je het gaat gebruiken. Maar hoe doe je dat dan? Hiervoor kun je drie dingen doen: gronden, sealen en lakken. Allereerst is het belangrijk om het MDF goed te gronden. Hierdoor krijgt het MDF een beschermde laag die het materiaal beschermt tegen vochtindringing. Deze grondlaag zorgt er ook voor dat de uiteindelijke afwerklaag een stuk mooier op het MDF kan worden aangebracht. Als je bezig bent met gronden kun je gelijk ook de kopse kanten sealen. De kopse kanten van MDF hebben namelijk een sterk zuigende werking en zijn dus extra gevoelig voor vocht. Het behandelen kun je doen met een randsealer. Vervolgens kun je het materiaal aflakken. Dit kun je helemaal naar eigen smaak doen. Suzan heeft haar meubel bijvoorbeeld zwart gelakt.

Ontwerp jouw unieke maatwerk meubel!

Heb jij zelf een tof idee voor een TV-meubel, buffetkast, boekenkast, eetkamerbank of iets anders? Breng jouw idee dan tot leven met OPMAATZAGEN.nl! Teken jouw meubel uit op ons schetspapier en bestel het via onze handige maatwerk configurator. Wij zagen dan alle onderdelen voor jou op maat en zetten de holle planken alvast in elkaar. Alle onderdelen worden als handig bouwpakket verpakt en bij jou thuis bezorgd, dit kan al vanaf 15 werkdagen! Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is het in elkaar zetten en afwerken van jouw meubel.

Let op! 

Onze kasten zijn gemaakt om op de vloer te rusten. Suzan heeft ervoor gekozen om de kast aan de wand te hangen, hiervoor heeft zij zelf een ophangsysteem verzorgd. Wij verzorgen geen ophangsysteem om de vakkenkasten op te hangen aan de wand.

Bestel jouw meubel op maat!

Wat anderen met MDF maakten

Geen resultaten gevonden