Zelfgemaakte vakkenkast wit dekkend gemelamineerd, door Marjolein

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marjolein

Marjolein

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een kast van wit dekkend gemelamineerde spaanplaat met vakken voor decoratie, maar ook met deurtjes voor genoeg opbergruimte voor in de woonkamer van onze nieuwe woning.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We wilden graag een grote kast in de woonkamer van onze nieuwe woning. Na inspiratie opgedaan te hebben op OPMAATZAGEN.nl ben ik zelf gaan tekenen. Om zeker te zijn of het idee dat ik in gedachten had realiseerbaar zou zijn heb ik afspraak gehad. Samen met Ivonne heb ik meerdere ontwerpen doorgenomen om tot het uiteindelijke ontwerp te komen. De tekening die Ivonne op de computer gemaakt had, werd doorgestuurd, zodat ik deze kon aanleveren bij de bestelling. Handig, want zo weet je zeker dat het goed gaat!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Hoogte: 210,0 cm
Breedte: 200,0 cm
Diepte: 45,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken