Witte inbouwkast op maat, door Jessica

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jessica

Jessica

NL

Makkelijk

1 minuut

Jessica heeft zelf haar droomkast ontworpen en in elkaar gezet. Ze heeft gekozen voor een speels ontwerp uitgevoerd spaanplaat wit dekkend. Het resultaat is een prachtige kast op maat die heel mooi tot z'n recht komt.

Omschrijving van Jessica

Aan de hand van een foto van een maatwerkkast, van een review, heb ik in samenwerking met de klantenservice een voor ons passende maatwerkkast gemaakt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Voordat de kast besteld was heb ik veel contact gehad met de klantenservice, deze wil ik dan ook allereerst hartelijk bedanken voor hun geduld en de service! Toen de kast binnen kwam dacht ik dit gaat nooit passen maar gelukkig ging het in elkaar zetten erg vlot. Bij elke nieuwe laag die opgebouwd werd ik gelukkiger. Wat ik voor ogen had, kwam dankzij deze webshop uit! De handleiding was erg makkelijk en de kast was binnen een paar uur in elkaar gezet. Doordat onze kast zo groote n hoog is, raad ik wel aan het met 2 personen te doen.

Afmetingen van mijn DIY project

Hoog: 262,0 cm
Breed: 265,0 cm
Diep: 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken