Thuiswinkel Waarborg

Witte inbouwkast op maat, door Jessica

Witte inbouwkast op maat, door Jessica
Witte inbouwkast op maat, door Jessica
Witte inbouwkast op maat, door Jessica
Witte inbouwkast op maat, door Jessica

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Jessica heeft zelf haar droomkast ontworpen en in elkaar gezet. Ze heeft gekozen voor een speels ontwerp uitgevoerd spaanplaat wit dekkend. Het resultaat is een prachtige kast op maat die heel mooi tot z'n recht komt.

Omschrijving van Jessica

Aan de hand van een foto van een maatwerkkast, van een review, heb ik in samenwerking met de klantenservice een voor ons passende maatwerkkast gemaakt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Voordat de kast besteld was heb ik veel contact gehad met de klantenservice, deze wil ik dan ook allereerst hartelijk bedanken voor hun geduld en de service! Toen de kast binnen kwam dacht ik dit gaat nooit passen maar gelukkig ging het in elkaar zetten erg vlot. Bij elke nieuwe laag die opgebouwd werd ik gelukkiger. Wat ik voor ogen had, kwam dankzij deze webshop uit! De handleiding was erg makkelijk en de kast was binnen een paar uur in elkaar gezet. Doordat onze kast zo groote n hoog is, raad ik wel aan het met 2 personen te doen.

Afmetingen van mijn DIY project

Hoog: 262,0 cm
Breed: 265,0 cm
Diep: 40,0 cm

Mijn kluservaring

Ik ben meer dan tevreden! Bij onze volgende klus bestel ik zeker weer bij hen. Zij hebben een geduldige en meedenkende klantenservice, ik twijfelde regelmatig, mede door de kosten, maar zij hebben nergens op aangedrongen en namen altijd de tijd voor ons project.

Wat anderen met Melamine maakten

Geen resultaten gevonden