Wandmeubel met laag en hoog gedeelte, door Stephanie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Stephanie

Stephanie

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Stephanie

Ik heb een wandmeubel met indirect ledlicht gerealiseerd. Een combi van op maat zagen en Ikea kastjes om het wandmeubel te realiseren wat ik graag wilde.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb eerst de kast getekend zoals ik hem graag wilde. Vervolgens eerst de onder kastjes gemaakt en toen met de tekening naar OPMAATZAGEN.nl gegaan. Zij hebben mij super geholpen om tot de vakkenkast te komen met de plank erbij om het een geheel te laten worden. Na alles ontvangen te hebben heb ik alles gemakkelijk in elkaar gezet, het led licht erin gemaakt en vervolgens op de kastjes geplaatst. Daarna alles gekit en afgewerkt zodat het een prachtige kast geworden is.

Afmetingen van mijn DIY project

De vakkenkast is 120,0 x 180,0 en de plank is 360,0 lang waardoor de breedte van de kast aan de onderkant totaal 480,0 cm is.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken