Wandkast van zwart eiken met tv-koof, door Melissa

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Melissa

Melissa

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Gespiegelde wandkast met zelf gemaakte tv koof. Kasten zijn zwart gelamineerd met houtprint detail. Planken zijn allen 5,0 cm breed. Planken zijn hol, dus niet zwaar, maar wel stevig. Spots in de bovenste twee vakken rijen. Spotgaten voorgezaagd op aangegeven maat. Koof is gebouwd van hout, behangen: betonlook met koper detail. Elektrische inzethaard en soundbar.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We hadden het idee van Pinterest. We zijn zelf gaan tekenen en hebben dit naar OPMAATZAGEN.nl gestuurd. Kregen een gedetailleerde tekening terug. Zeer fijn en vriendelijk klantcontact gehad. Enkele keren over en weer gebeld/gemaild. Wat wijzigingen doorgevoerd en toen besteld. Levering ging netjes op afspraak. Alles netjes verpakt. Bouwtekening en toebehoren in een aparte kokker meegeleverd. Het in elkaar zetten is makkelijker dan een IKEA-kast! Alles afgestemd op ons ontwerp. Met een prachtig resultaat! Top service en kwaliteit!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

370,0 cm breed, 260,0 cm hoog, 30,0 cm diep.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken