Wandkast van MDF Lakdraag en gefineerd eikenhout

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mark

Mark

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Lang hebben we tegen de ruimte tussen de twee schouwen in onze woonkamer aan gekeken, want nergens konden we een kast vinden die aan onze verwachtingen voldeed (een lager en een hoger deel met daarin ook een wijnrek). Totdat we de website OPMAATZAGEN.nl vonden, waar je zelf je eigen kast kon ontwerpen. Ideaal!

Hoe heb je de kast gemaakt?

Onze schets werd professioneel uitgewerkt en we werden netjes en snel via telefoon en mail geholpen, zodat de kast precies zou worden zoals we in gedachten hadden. In de rechterkast wilden we een wijnrek hebben. Door een TV-nis te combineren met enkele losse planken en aluminium buizen (in de bouwmarkt gekocht) hebben we een wijnrek voor 12 flessen gerealiseerd. We zijn er enorm blij mee!
Alle materialen worden snel en netjes tot in de woonkamer geleverd. De kast is gemakkelijk in elkaar te zetten en is door de slimme constructie van OPMAATZAGEN.nl erg sterk. Hier gaan we nog flink wat jaren van genieten!

Wat zijn de afmetingen?

Linkerdeel: 115,0 cm hoog, 165,0 cm breed, 35,0 cm diep
Rechterdeel: 237,0 cm hoog, 165,0 cm breed, 35,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken