Wandkast gespoten, door Ed

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ed

Ed

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben een kast gemaakt tot het plafond in de nis van de aanbouw. Omdat deze in het midden van de kamer staat en grote vlakken deuren heeft hebben we gekozen voor gespoten MDF.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Na lang na te hebben gedacht over een kast waren we eruit. Hij moet tot het plafond met dichte deuren om al het speelgoed snel op te kunnen ruimen in de kamer. Na het inmeten heb ik een tekening gemaakt in Google Sketchup. Deze gebruik ik toch altijd al en vind ik makkelijk om de maten in aan te geven. Ik heb expres een plint rondom genomen omdat ik wel wat hoogte verschil had opgemeten. Na advies ook de kast een cm onder het plafond gehouden om eventueel het niet passen van de kast te voorkomen.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Hoogte breedte diepte
259,0 cm x 130,0 cm x 45,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken