Volledig afgewerkte vakkenkast met een strak, witte melamine laag, door Fenna

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

F

F

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een vakkenkast met een speelse indeling door open vakken maar ook vakken te kiezen met een deurtje die verschilt van kleur met de rest van de kast.

Een sfeervolle toevoeging: eiken!

Na inspiratie te hebben opgedaan op internet, hebben we een bezoekje gebracht aan opmaatzagen. Het was erg leuk om een kijkje te nemen in de showroom. Hier hebben we de materialen en een aantal voorbeeldkasten in het echt kunnen ervaren. Er werd goed naar onze wensen en ideeën geluisterd. Samen met Ivonne hebben we onze ideale kast kunnen realiseren. We hebben voor een vakkenkast gekozen met een speelse indeling die perfect aansluit op de stijl van de woonkamer.

De afmetingen van de kast

200,0 x 240,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken