Volledig afgewerkte vakkenkast, wit gespoten RAL 9016, door Marjon

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marjon

Marjon

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij zijn aangenaam verrast door deze vakkenkast. Hij is mooi strak. Voor het perfecte eindresultaat hebben wij de kast via OPMAATZAGEN.nl laten spuiten. Daar hebben we wel even over getwijfeld. Het is ook mogelijk om de kast zelf te schilderen, dat scheelt enorm in de kosten. Maar ook in het eindresultaat, de kast spatzuiver! We hebben het ontwerp definitief gemaakt na bezoek in de showroom. De kast is geleverd en gemonteerd. Dat is gebruikelijk als de kast gespoten is. Levertijd was ongeveer 3 weken. Wij zijn er erg blij mee!

Super strakke maatwerk kast

Wij zijn in de showroom geweest om te bespreken wat onze wensen waren. In eerste instantie wilden wij de vertikale delen liever niet. Bedoeling was alleen de horizontale planken, maar dan hebben we risico op doorhangen. Dat willen we voorkomen. Het is wel mogelijk, maar dan voor eigen risico. We hadden een voorbeeld op papier meegenomen, in de showroom hebben medewerkers ons geholpen met het definitieve ontwerp. Dit is het geworden. We zijn er erg blij mee.

De afmetingen van de kast

210,0 x 160,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken