Vide van Underlayment voor atelier

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Chris

Chris

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb een vide in mijn atelier gebouwd, als onderstel en basis Ikea IVAR kasten met daarbovenop een op maat gezaagde constructie door OPMAATZAGEN.nl, altijd perfect op maat in de gewenste plaat typen!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik wilde een opslag bouwen in mijn atelier dat verder in de hoogte reikte, dus boven op mijn oude opslag kasten. Omdat mijn nieuwe atelier 4,5m hoog is kan dat prima. Een vide was hiervoor de beste optie! Een oude trap had ik reeds gevonden, plus een paar gerecyclede afdekplaten. Omdat mijn atelier verder niet heel groot is heb ik gekozen om gelijk perfect op maat bestelde onderdelen te bestellen om de klus af te maken.

Ik heb een basis geplaatst van hergebruikte Ikea IVAR kasten en daar bovenop een constructie gebouwd met dwarslatten en plaatmateriaal, perfect op maat gezaagd zodat ik ze alleen maar hoefde te bevestigen. Super makkelijk! De draagbalken aan de stellingkasten bevestigd, daartussen dwarsbalkjes van gerecycled materiaal en daar bovenop dus de platen.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De buitenmaten zijn 387,0 cm breed, 91,0 cm op een hoogte van 236,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Chris en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 279,99


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken