Vaste wandbank voor eettafel, door Marco

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marco

Marco

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Ik heb een vaste bank bij de eettafel gemaakt. Deels omdat het er leuk uitziet en deels omdat het rechter gedeelte gebruikt kan worden om heerlijk achter het glas in het zonnetje te zitten.

Wat heb je allemaal gedaan?

De plank is aan de zijkanten verjongd om aan te sluiten bij de tafel die ook verjongde zijkanten heeft. De poten zijn identiek gemaakt aan die van de tafel, maar dan een maatje kleiner. Ze staan ook in de zelfde schuine hoek als de tafelpoten. Aan de linkerzijde is een stuk linoleum ingelegd om een verbinding te maken met het linoleum tafelblad. Ook de kussens zijn zelfgemaakt. Het enige wat nog niet klaar is zijn de rugkussens. Die volgen spoedig.

Wat heb je gemaakt?

Formaat van de plank is 300,0 x 60,0 x 4,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marco en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 361,15


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken