Van muurkast naar ingebouwde boekenkast, door John en Stan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

John

John

NL

Heel makkelijk

2 minuten

John wilde de ouderwetse muurkast omtoveren tot een moderne boekenkast voor zijn zoon. Doordat zijn zoon nu een nieuwe ruime boekenkast heeft kan hij zijn boeken goed kwijt, daarbij is er ook ruimte voor zijn vissenkom. Met door OPMAATZAGEN.nl op maat gezaagd plaatmateriaal kon John snel aan de slag, waardoor de boeken van zijn zoon netjes staan opgeruimd in zijn slaapkamer. Wil jij ook je ouderwetse muurkast omtoveren tot een moderne boekenkast net zoals John? Bekijk dan snel hoe hij dit heeft aangepakt!

Omschrijving van John

Van vuren timmerpanelen van 28 mm dik heb ik zowel horizontale als verticale planken gemaakt. Daarmee wordt de ouderwetse muurkast weer een moderne boekenkast zonder deur.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben eerst de binnenzijde van de ouderwetse inbouwkast geverfd, de breedtes opgemeten en de planken besteld. De planken kwamen eerder binnen dan verwacht en we stonden er verbaast van te kijken hoe soepel de planken er in gingen. Ze hebben een witte houtlook gekregen door de witte (aangelengde) tex. De verticale planken zijn met deuvels vastgezet. Hier en daar moesten we nog een beetje schuren, omdat de achterwand van de kast scheef was. Onze zoon wilde een viskom in zijn nieuwe kast. Deze paste perfect, waardoor vis Flipper een mooi plekje kreeg. Vis Flipper had daardoor zijn eigen Flipperkast. Onze dank is groot, mede namens onze zoon!

Afmetingen van mijn DIY project

Breedte 77,0 cm Hoogte 205,0 cm Diepte 25,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van John en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 211,23


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken