Vakkenkast van MDF van Chris en Marga

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marga

Marga

NL

Makkelijk

1 minuut

Vakkenkast voor boeken zelf maken

We hebben zelf een vakkenkast gemaakt voor boeken en decoratie. Als basis kozen we vakkenkast PIET. Deze hebben we hier en daar (qua afmeting) wat aangepast.

Vakkenkast PIET als basis

Eerst veel voorbeelden op de site bekeken. Daarna zijn we gaan tekenen.

Als basis hebben we vakkenkast PIET gebruikt. De maten hebben we hier en daar aangepast. De gemaakte tekening hebben we van de juiste afmetingen voorzien en daarna ingescand. We hebben onze wensen doorgegeven en de aanvraag verzonden. Vier weken later werd het pakket keurig afgeleverd. Er zat een duidelijke montagebeschrijving bij: De kast zat binnen vier uur tijd in elkaar. Zie het resultaat op de foto!

Formaat van de kast

250,0 x 230,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken