Vakkenkast van Spaanplaat Wit Dekkend, door Lody

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Makkelijk

1 minuut

Wat heb je gemaakt?

Mooie witte speelse vakkenkast met 4 deuren (Met legplanken) waarachter opbergruimte te vinden is. Verder hebben de vakken verschillende formaten zodat ieder item een blikvanger wordt.

Hoe heb je de kast gemaakt?

Er zat een duidelijke werkbeschrijving bij, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de kast in elkaar dient te zetten. Beginnend met het frame zelf en dan telkens de kast van de binnenkant verder opbouwen. Het was nog wel even zoeken op welke plek je de schroeven het beste vast kunt zetten zodat ze uit het zicht zitten, en ook de achterplaten was even puzzelen aangezien dit tot op de mm nauwkeurig past. Al met al een ochtendkrant werk.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn: 240,0 bij 250,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken