Vakkenkast van MDF, door Marco

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marco

Marco

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We hebben een hoge boekenkast laten maken waarin we echt alle ruimte hebben voor onze boeken en voor onze kunstobjecten. In een aantal vakken hebben we verlichting aangebracht.

Hoe heb je de kast gemaakt?

De kast hebben we eerst met z'n tweeën in elkaar gezet. Dat ging echt super gemakkelijk met behulp van de poster en de montagebeschrijving en de genummerde voorgezaagde en voorgemonteerde delen. Vervolgens hebben we de LED lampjes in de voor geboorde gaten gemonteerd. Daarna hebben we de achterplaten gemonteerd en een gat voor het stopcontact gezaagd. Daarna hebben we de kabels weggewerkt. Als laatste klus hebben we de hele kast gegrond en vervolgens twee keer afgelakt.

Wat zijn de afmetingen?

Lengte: 2600 mm

Breedte: 2500 mm

Hoogte: 330 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken