Vakkenkast van afgewerkt Spaanplaat Vulkaan Zwart, door Amanda

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Amanda

Amanda

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We hebben een vakkenkast gemaakt die geheel bestaat uit open vakken. Een ware eyecatcher in de woonkamer. Er is een voorzetwand omheen geplaatst waardoor de kast lijkt te zweven en minder uitsteekt aan de voorzijde.

Hoe heb je de kast gemaakt?

De kast is geplaatst op een houten plateau die later achter de voorzetwand is weggewerkt. Zo lijkt de kast te zweven. De kast heeft een diepte van 45,0 cm zodat er grote objecten in gezet kunnen worden. Maar omdat we een voorzetwand eromheen hebben geplaatst, zie je vanaf de zijkant de kast slechts 15,0 cm uitsteken. De voorzetwand is van gipsplaat gemaakt en strak gestuct. Er zijn 10 inbouwspots geplaatst en we hebben in een vak 2 hanglampen geplaatst voor een speels effect. Die zijn aangesloten op een dimmer zodat lichtsterkte te regelen is. Aflakken is niet nodig bij spaanplaat, dus kast plaatsen en klaar is kees!

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn 211,0 cm breed bij 340,0 cm hoog bij 45,0 cm diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken