Vakkenkast PIET met aangepaste dieptemaat

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Johanna

Johanna

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben vakkenkast Piet besteld met een dieptemaat van 46,5 cm zodat de kast precies naast een muurtje zou passen, en dat deed de kast ook!

Waarom heb je deze kast geplaatst?

Door de uitbouw in ons huis ontstond er een muurtje wat naar binnen kwam van 46,5 cm diep. Dit stoorde ons dus toen hebben we vakkenkast Piet besteld met een diepte van 46,5 cm zodat dit muurtje niet zou opvallen. Bovendien is het een echte eye catcher in de woonkamer en kunnen we in de kastjes onderin onze administratie kwijt. We hebben de kast in MDF lakdraag besteld en zelf afgelakt. Mijn vriend heeft de kast alleen in elkaar gezet en de beschrijving was goed te volgen.

Wat zijn de afmetingen?

Hoogte 240.0 cm
Breedte 250,0 cm
Diepte 46,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken